Μπενάτια για Μπαρτσελόνα

Μπενάτια για Μπαρτσελόνα

bet365

Ο Λουίς Ενρίκε φαίνεται πως έχει ζητήσει τον Μεντί Μπενάτια της Ρόμα για παρτενέρ του Πικέ και οι Καταλανοί ξεκίνησαν διαπραγματεύσεις.

Η πρώτη και σημαντικότερη κίνηση που οφείλει να κάνει ο Λουίς Ενρίκε είναι αυτή του κεντρικού αμυντικού. Ο νέος κόουτς της Μπάρτσελόνα φαίνεται πως έχει κάνει την υπόδειξη του και αυτός δεν είναι άλλος από τον Μεντί Μπενάτια. Ο Μαροκινός σέντερ μπακ της Ρόμα πραγματοποίησε εξαιρετική σεζόν και ο Λουίς Ενρίκε που τον γνωρίζει απ' όταν εργάστηκε στη Σέριε Α' (σ.σ.: πρόπερσι, με τον Μπενάτια να παίζει στην Ουντινέζε), τον θεωρεί ιδανικό για παρτενέρ του Ζεράρ Πικέ.

Στην πολύ καλή ηλικία των 27 ετών ο Μπενάτια είναι δυνατός, γρήγορος, γερός στον αέρα και κάτι παραπάνω από αξιοπρεπής με τη μπάλα στα πόδια. Σύμφωνα μάλιστα με τη «gazzetta dello sport», ο μάνατζερ του βρίσκεται στη Βαρκελώνη για να κάνει τις διαπραγματεύσεις. Η Μπάρτσα εμφανίζεται διατεθειμένη να πληρώσει 30-35 εκατ. στους Ρωμαίους (σ.σ.: τον αγόρασαν πέρσι με 13,5 εκατ.), ενώ υπάρχουν πληροφορίες ακόμα και για το συμβόλαιο που προσφέρεται στον ίδιο τον παίκτη: 5ετές με τέσσερα εκατ. ετησίως (τώρα εισπράττει τα μισά).

 

LA LIGA Τελευταία Νέα