Μάνταλος: «Η ΑΕΚ επιστρέφει στην κορυφή»

Μάνταλος: «Η ΑΕΚ επιστρέφει στην κορυφή»

Μάνταλος: «Η ΑΕΚ επιστρέφει στην κορυφή»

Ο Πέτρος Μάνταλος μίλησε για την μεταγραφή του στην ΑΕΚ, τη σιγουριά του για επιστροφή στην κορυφή, αλλά και το μπαράζ της Ξάνθης.

Αναλυτικά, ο Πέτρος Μάνταλος μίλησε στην «Ωρα» για: 

-τη μεταγραφή στην ΑΕΚ: «Ανοίγει ένα πολύ σημαντικό κεφάλαιο για μένα και θέλω να δώσω όσα περισσότερα μπορώ για να δικαιώσω τους ανθρώπους της ΑΕΚ που πίστεψαν σε μένα και επέλεξαν να γίνω μέλος αυτού του τεράστιου συλλόγου. Ανυπομονώ να φορέσω τη φανέλα της. Ο κόσμος να είναι σίγουρος πως θα δώσω και την ψυχή μου. Μακάρι να πάνε όλα καλά όλα να πάνε καλά και να μείνω εκεί για πάρα πολλά χρόνια». 

-το αν τον ενοχλεί ότι θα παίξει στη Football League: «Καθόλου. Είναι τεράστια ομάδα και δεν λέει κάτι. Υπάρχει ένα πολύ σοβαρό πλάνο, γίνεται εξαιρετική δουλειά σε όλους τους τομείς, υπάρχουν άνθρωποι που η παρουσία τους εγγυάται πως θα έρθουν σύντομα επιτυχίες κι αυτό είναι αρκετό. Στόχος είναι να βοηθήσω την ομάδα να βγει γρήγορα από αυτή την κατηγορία. Είμαι σίγουρος πως η ΑΕΚ επιστρέφει στην κορυφή για να μείνει και θα επιστρέψει σύντομα στους τίτλους και τις επιτυχίες». 

-τον κόσμο της ΑΕΚ: «Μου έκανε τρομερή εντύπωση η παρουσία των φιλάθλων της ΑΕΚ στη Γ’ Εθνική. Ανυπομονώ να το ζήσω, γιατί δεν υπάρχει κάτι καλύτερο για έναν ποδοσφαιριστή από το να παίζει μπροστά σε τέτοιο κοινό. Όταν είδα και το νέο γήπεδο που ετοιμάζεται φαντάστηκα τον εαυτό μου εκεί, σαν παίκτης της ΑΕΚ, κι αυτός είναι ο μακροπρόθεσμος στόχος μου: να καθιερωθώ στην ΑΕΚ και να είμαι μέλος της ομάδας που θα μπει στο νέο γήπεδο». 

-το μπαράζ παραμονής της Ξάνθης: «Δεν μας αξίζει να υποβιβαστούμε και πιστεύω πως θα πετύχουμε το στόχο μας. Είναι πολύ σημαντικό να κερδίσουμε και να κρατήσουμε την ομάδα στην κατηγορία».

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΪΟ

Βασικές γνώσεις για την αντιμετώπιση του Κορονοϊού

Best of internet