Φιλικό: Δόξα Δράμας-Ξάνθη 2-1

Gazzetta team
Φιλικό: Δόξα Δράμας-Ξάνθη 2-1

bet365

Η ακριτική ομάδα έμεινε στα... ρηχά κόντρα στην Δόξα Δράμας και γνώρισε την ήττα με 2-1.

Εκτός από προπονήσεις, η προετοιμασία της Ξάνθης για τα μπαράζ του Ιουνίου πλέον θα αρχίσει να περιλαμβάνει και φιλικά παιχνίδια, προκειμένου να πάρουν αγωνιστικά λεπτά, οι παίκτες στα πόδια τους.

Αφετηρία η Δράμα και το ματς που διεξήχθη το μεσημέρι του Σαββάτου με την τοπική Δόξα, η οποία αναδείχθηκε νικήτρια με 2-1. Σε αυτό, ο Νίκος Κεχαγιάς χρησιμοποίησε και αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές, προκειμένου να τσεκάρει την ετοιμότητα τους.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκε στο 37' με τον Κάσσο, ενώ στο 74' ο Έτοφ έκανε το 2-0. Ένα λεπτό αργότερα, ο Παπαδημητρίου μείωσε.



Δόξα Δράμας: Δαύκος, Ρεβυθόπουλος, Στεργιαννός, Σιάμπος, Γελαδάρης, Κίκοφ, Κυριακίδης, Χιντασέλι, Κάσσος, Μοσχάκης, Διαμαντόπουλος. Έπαιξαν και οι: Περπερίδης, Μπουτζίκος, Στόικος, Βλασόπουλος, Περσίδης, Ετόφ, Κανετίδης, Παπαμιχαήλ, Κωνσταντίνου, Ασλανίδης, Μπάμπουρας, Χαραλαμπίδης.

Ξάνθη: Ζαρόπουλος, Μπέρτος, Μπαρέττα, Βάλλας, Τσαμούρης, Βασιλακάκης, Ντε Γκούζμαν, Σουάρεζ, Τριάδης, Μαρίν, Ράνο. Έπαιξαν και οι Κάλβο, Χοσέμι. Φλίσκας, Κυριακίδης, Ορφανίδης Λ., Πασχαλάκης, Παπαδιώτης, Παπαδημητρίου, Κολλαράς.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα