«Μπογιατά και Ταϊβό για Ολυμπιακό»

«Μπογιατά και Ταϊβό για Ολυμπιακό»

bet365

Τα ονόματα των Μπογιατά και Ταϊβό επαναφέρουν για τον Ολυμπιακό Άγγλοι και Τούρκοι τονίζοντας πως μπορεί να πιάσουν Λιμάνι.

Στην Μεγάλη Βρετανία επιμένουν για τον Ντεντρίκ Μπογιατά, αναφέροντας πως θα είναι ο... εκλεκτός του Ολυμπιακού για το κέντρο της άμυνάς του για την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Ο διεθνής αμυντικός μένει ελεύθερος από την Μάντσεστερ Σίτι, οπότε αυτή η εξέλιξη καθιστά πιο απλή και εύκολη την υπόθεσή του. Παράλληλα στην Τουρκία γίνεται λόγος για σοβαρές πιθανότητες για ένα επικείμενο deal με τον Ταγιέ Ταϊβό, τον αριστερό μπακ της Μπούρσασπορ ο οποίος όμως έχει ακόμα συμβόλαιο με την τουρκική ομάδα. Διαρρέεται επίσης πως έχει γίνει μία πρώτη επαφή με τον ατζέντη του παίκτη. Ας μην ξεχνάμε πως για φέτος το καλοκαίρι υπάρχουν πιθανότητες να αποχωρήσουν από τον Ολυμπιακό με μεταγραφή οι Κώστας Μανωλάς και Χοσέ Χολέμπας ενώ έχει προκύψει ανάλογη πληροφόρηση και για τον Αβραάμ Παπαδόπουλο.

* Πηγές από την Αργεντινή υποστηρίζουν πως πολύ σύντομα η Ιντεπεντιέντε θα δώσει λύση στο... μέτωπο Νούνιες με χρήματα και παίκτες στον Ολυμπιακό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα