ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE
«Κρεμάει» τα παπούτσια του ο Κοντρέρας

«Κρεμάει» τα παπούτσια του ο Κοντρέρας

«Κρεμάει» τα παπούτσια του ο Κοντρέρας

Το τέλος της ποδοσφαιρικής του καριέρας ανακοίνωσε μέσω επιστολής του ο άλλοτε άσος του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού, Πάμπλο Κοντρέρας. 

Σε ηλικία 35 ετών ο Χιλιανός άσος «κρεμάει» τα παπούτσια του. Σε επιστολή του γνωστοποίησε την απόφασή του να αποσυρθεί από την ενεργό δράση μετά από 20 χρόνια καριέρας, δίνοντας το τελευταίο του παιχνίδι με τη φανέλα της Μέλμπουρν Βίκτορι απέναντι στην Μπρισπέιν Ρόαρ. 

Αναλυτικά η επιστολή του Κoντρέρας: 

«Φίλοι, την Κυριακή ήταν το τελευταίο μου επαγγελματικό παιχνίδι. Αφήνω ένα από τα πιο ευχάριστα πράγματα που έχω κάνει στη ζωή μου, με πολλές αναμνήσεις. Πέρασαν 20 χρόνια από τότε που ξεκίνησε αυτή η εκπληκτική περιπέτεια. 

Αφήνω μία από τις ευτυχίες της ζωής μου, με πολλές αναμνήσεις. Ήταν πολλά τα 20 χρόνια απ' όταν άρχισα να παίζω ποδόσφαιρο και τελικά αυτή η περιπέτεια κατέληξε να είναι το επάγγελμα μου. Ποτέ δε φανταζόμουν ότι θα απολάμβανα τόσο πολύ το παιχνίδι. Κρατώ τη μέγιστη αγάπη που μου προσφέρατε σε όποια ομάδα κι αν αγωνίστηκα και προφανώς πιο πολύ στην Εθνική ομάδα, την οποία εκπροσώπησα πάνω από 13 χρόνια. 

Σε αυτήν την πορεία γνώρισα μεγάλους ανθρώπους, έκανα καλούς φίλους, μια λίστα ανθρώπων τους οποίους θα επισκέπτομαι στο μέλλον με τη γυναίκα μου και τα παιδιά μου, τους οποίους γεμίσατε με την υποστήριξη και την παρέας σας- κάτι το οποίο ήταν και θα είναι το καλύτερο- γι' αυτό και σας αγαπώ. 

Ευχαριστώ τους προπονητές που συνεργάστηκα, θα τους είμαι ευγνώμων για το επαγγελματικό επίπεδο που είχαμε. Τώρα που κλείνω την καριέρα μου, θα ήθελα να με θυμούνται ως έναν καλό επαγγελματία ή ένα σπουδαίο άνθρωπο. Ευχαριστώ τους δημοσιογράφους που μου δίνατε τόσο πολύ χώρο στις στήλες σας. 

Με το ποδόσφαιρο ελπίζω να παραδίδονται καλύτερα μαθήματα και περισσότερα απ' ότι είχαμε μέχρι τώρα. 

Πάμπλο Κοντρέρας»