Ισοπαλία στο... φινάλε για Ηρακλή Ψαχνών (vid)

Δημήτρης Τομαράς
Ισοπαλία στο... φινάλε για Ηρακλή Ψαχνών (vid)

bet365

Με πέναλτι του Πατσατζόγλου στο 81' ο Ηρακλής Ψαχνών μπόρεσε να φύγει με το ισόπαλο αποτέλεσμα από την έδρα του Αιγινιακού (1-1).

Για 80 λεπτά ο Αιγινιακός κρατούσε τη νίκη στα χέρια του. Όμως ο Ηρακλής Ψαχνών μπόρεσε να αποσπάσει το Χ με το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Πατσατζόγλου στο 81'. Οι γηπεδούχοι είχαν προηγηθεί με 1-0 στο δημοτικό στάδιο Αιγινίου στο 37' με ένα μακρινό συρτό σουτ του Μπελόν ενώ στο 16' είχε προηγηθεί μεγάλη ευκαιρία τους, όταν ο Γκεμίσης έδιωξε την κεφαλιά του Σαμαρά λίγο πριν αυτή περάσει την γραμμή. Στο 79' ο Ηρακλής Ψαχνών πήρε πέναλτι. Το κέρδισε ο Τσούτσης μετά από ανατροπή του Λιόλιου. Έτσι στο 81' έγινε το 1-1. Συνολικά βάσει της εικόνας του ματς ο Αιγινιακός αδικείται καθότι είχε αρκετές φάσεις για γκολ και πιο καλό επιθετικό πρόσωπο από τον Ηρακλή. Στα αρνητικά του ματς είναι η φάση του 8'. O Μανζάνο πάτησε δίχως να το θέλει τον Παληγεώργο στο χέρι. Ο αμυντικός του Ηρακλή Ψαχνών αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες παρέμεινε στο γήπεδο, ωστόσο υπάρχει φόβος για κάταγμα κόντα στον καρπό του.

Αιγινιακός: Τόλιος, Σαμαράς, Χατζής, Κουτσοσπύρος, Λιόλιος, Κωνσταντινίδης, Γιατζιτζόγλου, Μπελόν, Μανζάνο, Φαμπίνιο και Γκέσιος.

Ηρακλής Ψαχνών: Αθανασόπουλος, Παλαιολόγος, Τζανής, Παληγεώργος, Γκεμίσης, Μπακομήτρος, Β. Πατσατζόγλου, Σταματής, Ντάνιελ, Κρητικός και Στάγιτς.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα