Είκοσι μέρες σε Φασομυτάκη και πρόστιμα σε ομάδες

Gazzetta team
Είκοσι μέρες σε Φασομυτάκη και πρόστιμα σε ομάδες

bet365

Με 20 μέρες απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους τιμωρήθηκε ο διαπιστευμένος της ΠΑΕ ΟΦΗ στο ματς με την Ξάνθη Γιάννης Φασομυτάκης. Πρόστιμα στις ομάδες που είχαν κληθεί.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση της Πρωτοβάθμιας Πειθαρχικής Επιτροπής της Super League έχει ως εξής: «Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή πήρε τις παρακάτω αποφάσεις στο πλαίσιο των συναντήσεων της 33ης Αγωνιστικής. Αναλυτικά :

Α) ΠΑΕ AEΛ Καλλονής: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: χρηματική ποινή δύο χιλιάδων ευρώ.

Β) ΠΑΕ Απόλλων: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: χρηματική ποινή πέντε χιλιάδων ευρώ.

Γ) ΠΑΕ ΟΦΗ, Ι.Φασομυτάκη (διαπιστευμένο): Για τη συμπεριφορά του κ. Φασομυτάκη καθώς επισης και για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: επιβάλει στην ΠΑΕ ΟΦΗ συνολική χρηματική ποινή χιλίων εκατό ευρώ. Επίσης επιβάλλει στον κ.Ι.ΦΑΣΟΜΥΤΑΚΗ την ποινή α) της απαγόρευσης εισόδου στο γήπεδο για είκοσι (20) ημέρες και β) τη χρηματική ποινή των δύο χιλιάδων ευρώ.

Δ) ΠΑΕ Παναθηναϊκός: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή δύο χιλιάδων εκατό ευρώ.

Ε) ΠΑΕ ΠΑΟΚ:Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή δύο χιλιάδων εκατό ευρώ.

ΣΤ) ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: χρηματική ποινή δύο χιλιάδων πεντακοσίων ευρώ».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα