«Ψηστήρι» για να κρατήσει Νάτχο ο ΠΑΟΚ

«Ψηστήρι» για να κρατήσει Νάτχο ο ΠΑΟΚ

Gazzetta team
«Ψηστήρι» για να κρατήσει Νάτχο ο ΠΑΟΚ

bet365

Η παραμονή του Μπίμπρας Νάτχο αποτελεί προτεραιότητα για τον ΠΑΟΚ και ήδη έχουν ξεκινήσει προσπάθειες για να πείσουν τον παίκτη να μείνει κάτοικος Τούμπας και τη νέα σεζόν.

Ο Ισραηλινός άσος είναι ποδοσφαιριστής που μπορεί να κάνει τη διαφορά και οι Θεσσαλονικείς θέλουν να «χτίσουν» επάνω σε παίκτες σαν τον διεθνή μέσο. Το να πείσουν ωστόσο έναν παίκτη με το δικό του «όνομα» στο ποδοσφαιρικό παζάρι να παραμείνει στην ομάδα, τη στιγμή που έχει βρεθεί κατά καιρούς στο στόχαστρο ομάδων κορυφαίων πρωταθλημάτων, κάθε άλλο παρά εύκολο είναι.

Το... ψηστήρι πάντως από πλευράς ΠΑΟΚ έχει ήδη ξεκινήσει όπως σημειώνει η «Live Sport», προσπαθώντας να του δείξουν πόσο σημαντικός είναι για την ομάδα. Σημαντικό πάντως ρόλο αναμένεται να διαδραματίσει κι ο κόσμος των «ασπρόμαυρων» που έχει ήδη «αγκαλιάσει» τον παίκτη και οι πανηγυρισμοί του στη «Θύρα 4» μετά το τέλος του αγώνα με τον Ολυμπιακό, αποτελούν ένα ακόμα δείγμα για τους δεσμούς που άρχισαν να δημιουργούνται με τους φίλους του Δικεφάλου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα