Λεβαδειακός - Παναιτωλικός 2-1

Λεβαδειακός - Παναιτωλικός 2-1

bet365

Ο Παναιτωλικός ανήμερα των γενεθλίων του κρατούσε ως το 91' το «διπλό», όμως οι αμφισβητούμενες αποφάσεις του διαιτητή έδωσαν την νίκη στον Λεβαδειακό (2-1)! Με 9 έμειναν οι Αγρινιώτες!

Πως ξεκίνησαν

Την εστία του Λεβαδειακού υπερασπίστικε ο Στρατηλάτης, με τους Ιντζίδη, Κώτσιο μπροστά του και τους Νικολακάκη, Χαραλάμπους στα άκρα. Πετράτζι και Βαρέλα ήταν στον άξονα, ενώ μπροστά τους έπαιζε σε πιο ελεύθερο ρόλο ο Κονέ. Στην κορυφή βρέθηκε όπως πάντα ο Μάντζιος, με τους Ορτέγκα, Μιλοσάβλιεβ τον πλαισίωναν.

Στην αντίπερα όχθη, ο Παναιτωλικός ξεκίνησε με τον Ράφαελ στην εστία, Μπικέι και Κούσας έπαιξαν μπροστά του, ενώ τα δύο άκρα κάλυπταν οι Γκάλο και Ανέν. Στον άξονα βρέθηκε ο Τζούνιορ με τον Γοδόι, ενώ πίσω από τον Μπούντιμιρ ήταν οι Μπακάκης, Μαρτίνες και Καμαρά.

Γκολ από τα αποδυτήρια!

Μόνο ιδανικό μπορεί να χαρακτηριστεί το ξεκίνημα για τον Παναιτωλικό, αφού πριν συμπληρωθούν καλά καλά 2 λεπτά στην αναμέτρηση, τα «καναρίνια» κατάφεραν να πάρουν προβάδισμα στο σκορ. Σε μία εντυπωσιακή φάση, ο Μαρτίνες βρήκε πάρα πολύ όμορφα τον Καμαρά μέσα στην αντίπαλη περιοχή, αυτός γύρισε άψογα στον Μπούντιμιρ, που με πλασέ κατάφερε να νικήσει τον Στρατηλάτη και να βάλει σε θέση οδηγού την ομάδα του.

Ανούσια πίεση από Λεβαδειακό

Το τέρμα του Μπούντιμιρ, ανάγκασε τον Λεβαδειακό να ανέβει ψηλά και να ψάξει την ισοφάριση. Μάλιστα, ο γρήγορος τραυματισμός του Τζούνιορ βοήθησε πολύ τους γηπεδούχους, που το εκμεταλλεύτηκαν και πήραν μέτρα στο γήπεδο, χωρίς όμως να μπορούν να ανησυχήσουν τον Ράφαελ. Ο Παντελίδης, που είδε πως η ομάδα του είχε τον έλεγχο του κέντρου, πέρασε τον Ροτζέιρο στην θέση του Πετράτζι, προκειμένου να παίξει ψηλά και να πετύχει ένα γρήγορο τέρμα. Η κίνηση αυτή, δεν έφερε τα αναμενόμενα αποτελέσματα... Ο μεσοεπιθετικός των Βοιωτών, αν και ήταν πολύ κινητικός, όσες φορές βρέθηκε σε καλή θέση, άργησε να εκτελέσει και έδωσε την ευκαιρία στους Κούσα και Μπικέι να του κλέψουν την... ταυτότητα!

Καλύτερος ο Παναιτωλικός!

Και στην επανάληψη, η ομάδα του Παναιτωλικού ήταν καλύτερα, αφού οι γηπεδούχοι πίεζαν χωρίς αποτέλεσμα, ενώ οι παίκτες του Χάβου προσπαθούσαν να χτυπήσουν στην κόντρα και ήταν αυτοί που έδειχναν πιο κοντά στην επίτευξη ενός τέρματος. Ο Παντελίδης προσπαθούσε με αλλαγές σε πρόσωπα και σχήματα να αλλάξει την εικόνα της ομάδας του, όμως δεν μπορούσε να διασπάσει την καλά οργανωμένη άμυνα των «καναρινιών». Στην αντίπερα όχθη, με πρωταγωνιστή τον Καμαρά, ο Παναιτωλικός είχε αρκετές ευκαιρίες, με τον Στρατηλάτη, όμως, να πραγματοποιεί μερικές εκπληκτικές επεμβάσεις. Όλα αυτά, μέχρι και το 85' και την κόκκινη του Γκάλο, που άλλαξε τις ισορροπίες!

Φόνος ή αυτοκτονία;

Σε μία χαζή ενέργεια, ο Γκάλο άφησε την ομάδα του με παίκτη λιγότερο, αφού παρεμπόδισε εκτέλεση φάουλ και αντίκρισε την δεύτερη κίτρινη κάρτα! Η συνέχεια, όμως, δεν ανήκει μόνο στον Λεβαδειακό, αλλά και στον διαιτητή της αναμέτρησης Καμπαξή, αφού με λάθος αποφάσεις του διαμόρφωσε το αποτέλεσμα. Αρχικά, στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων έδωσε λανθασμένα φάουλ λίγο έξω από την περιοχή του Παναιτωλικού, από το οποίο ήρθε και η ισοφάριση.

Και σαν να μην έφτανε αυτό, λίγα δευτερόλεπτα πριν την ολοκλήρωση των 4 λεπτών που ήταν οι καθυστερήσεις, ο Καμπαξής είδε ανατροπή του Χαραλάμπους από τον Κουτρομάνο μέσα στην περιοχή, από το ριπλέι, όμως, η απόφαση αυτή φαίνεται αν όχι ανύπαρκτη τουλάχιστον... υπερβολική! Την εκτέλεση ανέλαβε ο Μάντζιος, ο οποίος νίκησε τον Ράφαελ και ολοκλήρωσε έτσι ακόμα μία ανατροπή για την ομάδα του Λεβαδειακού, που επανέλαβε τον άθλο του αγώνα με τον Άρη και πήρε ένα πολύτιμο τρίποντο!

MVP. Στρατηλάτης. Πάρα πολύ καλό παιχνίδι από τον τερματοφύλακα του Λεβαδειακού, που κράτησε ζωντανή την ομάδα του με τις τρομερές αποκρούσεις του και έδωσε το δικαίωμα στους συμπαίκτες του να πετύχουν την ανατροπή στις καθυστερήσεις.

Στο ύψος του. Χαραλάμπους. Ο αμυντικός του Λεβαδειακού συμμετέχει και στα δύο γκολ, αφού στο φάουλ του Κονέ η μπάλα κοντράρει σε αυτόν, ενώ λίγο αργότερα κερδίζει το πέναλτι από τον Κουτρουμάνο.

Αδύναμος κρίκος. Είναι ο Καμαρά, ο οποίος έχει κάνει, μεν, ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι, έχει την ασίστ στο 1-0, όμως έχει χάσει πάρα πολλές ευκαιρίες να... κλειδώσει το τρίποντο.

Γκάφα. Ανήκει στον Γκάλο, που, ενώ έχει ήδη κίτρινη, δεν αφήνει να εκτελεστεί φάουλ και αφήνει την ομάδα του με παίκτη λιγότερο. Ανόητη ενέργεια από τον αμυντικό του Παναιτωλικού.

Το στραγάλι. Πολύ κακή διαιτησία από τον κ. Καμπαξή, που επηρεάζει το αποτέλεσμα με τους Αγρινιώτες να... βράζουν με τις αποφάσεις του. Υπερβολική η απόφασή του να αποβάλει τον κ. Χάβο, χωρίς να υπάρξει πρώτα μία προειδοποίηση, ενώ υπάρχουν σοβαρά λάθη και στα τελευταία λεπτά. Το φάουλ από το οποίο ήρθε η ισοφάριση... δεν υπάρχει, ενώ και το πέναλτι είναι τουλάχιστον υπερβολικό.

Το ταμείο του gazzetta. Ο Παναιτωλικός είχε την ευκαιρία για το δεύτερο διπλό του στην σεζόν, δεν το... κλείδωσε και τελικά τιμωρήθηκε, τόσο από δικά του λάθη, όσο και από... φαλτσοσφυρίγματα. Από την άλλη, ο Λεβαδειακός εκμεταλλεύτηκε όλα αυτά και πέτυχε ακόμα μία τεράστια ανατροπή.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα