Τσόρι: «Το βραβείο μου δίνει μεγαλύτερο κίνητρο»

Τσόρι: «Το βραβείο μου δίνει μεγαλύτερο κίνητρο»

Τσόρι: «Το βραβείο μου δίνει μεγαλύτερο κίνητρο»

bet365

Ο Τσόρι Ντομίνγκες ευχαρίστησε θερμά τον κόσμο που τον επέλεξε ως παίκτη του μήνα για τον Ολυμπιακό.

Ο Ντομίνγκες επελέγη ως ο καλύτερος παίκτης του Ολυμπιακού για τον μήνα Φεβρουάριο, σύμφωνα με τις ψήφους των φιλάθλων της ομάδας και ο ίδιος δεν ξέχασε να τους ευχαριστήσει μέσα από τα social media που διατηρεί. Ο Αργεντινός άσος των ερυθρόλευκων ανάρτησε στο προφίλ του στο Facebook ένα ευχαριστήριο post για την διάκρισή του. Πιο συγκεκριμένα τόνισε: «Σας ευχαριστώ που με επιλέξατε ως καλύτερο παίκτη του μήνα Φεβρουαρίου. Αυτό μου δίνει ένα επιπλέον προσωπικό κίνητρο για να συνεχίσω να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό.

Είναι ένα μεγαλύτερο κίνητρο για μένα. Σας στέλνω χαιρετισμούς». Την ίδια ανάρτηση ανέβασε και στο Instagram του αλλά και στα άλλα social media που έχει. Ο Τσόρι Ντομίνγκες που έμεινε εκτός αποστολής για την... μάχη του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ για να πάρει ανάσες, πρόκειται να έχει φανέλα βασικού στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, στην ρεβάνς των δύο ομάδων για το Τσάμπιονς Λιγκ. Άλλωστε πρόκειται για έναν παίκτη στον οποίο ποντάρει πολλά ο Μίτσελ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα