Μόνοι τους παίκτες και Παπαδόπουλος

Μόνοι τους παίκτες και Παπαδόπουλος

Gazzetta team
Μόνοι τους παίκτες και Παπαδόπουλος

bet365

Οι ραγδαίες διοικητικές εξελίξεις και ο εμφύλιος που έχει ξεσπάσει στον Άρη αφήνει την ομάδα μόνη της να διεκδικήσει τις όποιες πιθανότητες έχει για παραμονή.

Την ώρα που οι παράγοντες των «κίτρινων» τσακώνονται, οι παίκτες προσπαθούν να μείνουν ανεπηρέαστοι. Έτσι, με πρωτοβουλία του Πουλίδο κλείστηκαν στα αποδυτήρια και συζήτησαν την κατάσταση.

«Από εδώ και πέρα επειδή έχουμε ακούσει τόσα από το περασμένο καλοκαίρι, θα παλέψουμε να σώσουμε την ομάδα, μόνο για τους εαυτούς μας. Αισθανόμαστε μόνοι μας. Θα αγωνιστούμε για την αξιοπρέπειά μας», ειπώθηκε μεταξύ άλλων από τους ποδοσφαιριστές.

Και ο Σούλης Παπαδόπουλος όμως γνωρίζει ότι δεν είναι εύκολο οι παίκτες να μείνουν συγκεντρωμένοι στο αγωνιστικό κομμάτι. Μάλιστα, σύμφωνα με τη SportDay, έλεγε στο περιβάλλον του ότι πρώτη φορά βλέπει ομάδα στην οποία εργάζεται να δίνει τη μάχη της για την παραμονή και να μην ασχολείται κανείς με το αγωνιστικό κομμάτι!

«Ξέρω ότι δεν είναι εύκολο, αλλά προσπαθήστε να μείνετε έξω από όλα αυτά και να κάνουμε τη δουλειά μας», είπε στους παίκτες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα