Ο Εργοτέλης και ο... μπασκετικός μύθος!(vid)

Ο Εργοτέλης και ο... μπασκετικός μύθος!(vid)

Νίκος Αθανασίου
Ο Εργοτέλης και ο... μπασκετικός μύθος!(vid)

bet365

Πέτριτς, Μπαϊράμι, Τριανταφυλλόπουλος και Κοτσόλης συμφώνησαν πως προέχει ο Εργοτέλης ενώ ο έμπειρος πορτιέρο μίλησε και για τον «Εξάστερο» Παναθηναϊκό. Το gazzetta.gr ήταν στο «Mall».

Ποδόσφαιρο χωρίς οπαδούς δεν υπάρχει. Για αυτό και η ΠΑΕ Παναθηναϊκός φέρνει ανά τακτά χρονικά διαστήματα τους ποδοσφαιριστές της ομάδας κοντά στον κόσμο του «τριφυλλιού». Έτσι, λοιπόν, το απόγευμα της Παρασκευής στο ''Mall'' οι Κώστας Τριανταφυλλόπουλος, Στέφανος Κοτσόλης, Εμίρ Μπαϊράμι και Μλάντεν Πέτριτς έδωσαν το παρών σε εκδήλωση «πράσινου» χορηγού και υπέγραψαν αυτόγραφα στους οπαδούς που είδαν από κοντά τους αγαπημένους τους παίκτες.

Οι τέσσερις ποδοσφαιριστές λειτούργησαν ως... μοντέλα, φόρεσαν ρούχα της εταιρίας και μίλησαν τόσο για την εκδήλωση όσο φυσικά και για τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του Παναθηναϊκού, ρίχνοντας το βάρος στο ματς με τον Εργοτέλη και όχι στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό που για εκείνους αργεί ακόμη! Πάντως, την ατάκα της εκδήλωσης την έριξε ο Στέφανος Κοτσόλης μιλώντας για τον «Εξάστερο»!

Τριανταφυλλόπουλος: « Πρώτα νίκη με Εργοτέλη»

Σήμερα σε βλέπουμε σε ρόλο μοντέλου, πως νιώθεις;

«Είναι μια καλή εμπειρία, πρωτόγνωρη, δεν μου έχει ξανατύχει αλλά νομίζω ότι τα πήγαμε καλά».

Πως σου φαίνονται τα ρούχα;

«Είναι καλά και τα υποστηρίζουμε».

Πως αισθάνεσαι με την υποστήριξη του κόσμου;

«Είναι όμορφα, στο γήπεδο και στις εκδηλώσεις μας υποστηρίζουν πολύ και εύχομαι να συνεχίσουν».

Μπορείτε να συγκεντρωθείτε στο ματς με τον Εργοτέλη, ενώ ακολουθεί το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό;

«Πρώτα πρέπει να νικήσουμε τον Εργοτέλη και από εκεί και πέρα θα δούμε, έχουμε μια εβδομάδα για να σκεφτούμε και να δουλέψουμε για τον Ολυμπιακό».

Κοτσόλης: «Μύθος η μπασκετική ομάδα»!

Στέφανε πως νιώθεις σαν μοντέλο;

«Είναι διαφορετικό γιατί δεν είναι αυτός ο ρόλος μας, ασιθανόμαστε χαρούμενοι στις εκδηλώσεις σαν την σημερινή, εύχομαι από αυτή την συνεργασία να ωφεληθεί και η ομάδα και η εταιρεία και είναι χαρά μας να βρισκόμαστε μαζί με τους οπαδούς μας».

Πως είδες σήμερα την συμπαράσταση του κόσμου;

«Ο κόσμος πάντα βρίσκεται δίπλα μας και αυτές οι εκδηλώσεις δίνουν την ευκαιρία να έρθουμε πιο κοντά».

Είσαι ένας απο τους ποδοσφαιριστές που βρίσκονται κοντά στην ομάδα μπάσκετ, πως είδες το χθεσινό ντέρμπι;

«Η ομάδα μπάσκετ είναι μύθος, είναι μια από τις μεγαλύτερες παγκοσμίως και νομίζω ότι θα ακολουθήσουν και άλλες νίκες όπως η χθεσινή».

Πέτριτς: «Φανταστικοί οι οπαδοί»

Είναι επικίνδυνο το ματς με τον Εργοτέλη, επειδή έχετε το μυαλό σας στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό;

«Όχι δεν ισχύει αυτό, όλοι μιλάνε για το ντέρμπι αλλά εμείς σκεφτόμαστε τον Εργοτέλη. Πάντα το επόμενο παιχνίδι είναι το σημαντικότερο. Κατανοώ ότι για τους οπαδούς μας ο Ολυμπιακός είναι ξεχωριστός, αλλά πρώτα πρέπει να πάρουμε τους τρεις βαθμούς την Κυριακή και μετά σκεφτόμαστε το ντέρμπι».

Πως βλέπεις τα ρούχα της εταιρείας;

«Είναι μια ωραία εκδήλωση, με έναν καλό χορηγό για τον Παναθηναϊκό, έχουν την δυνατότητα νας μας δουν απο κοντά και οι οπαδοί της ομάδας. Ήρθαν αρκετοί άνθρωποι και ήταν μια πολύ ζεστή ατμόσφαιρα. Είναι μια πολύ ωραία σειρά ρούχων και όσοι την επιλέξουν θα την ευχαριστηθούν».

Μπαϊράμι: «Να παίζω χωρίς να πονάω».

Πως αισθάνεσαι να είσαι μοντέλο;

«Είναι κάτι νέο, δεν το κατέχω αλλά βάζω τα δυνατά μου».

Πως σου φαίνονται τα ρούχα της εταιρείας;

«Είναι ωραία και άνετα, τα συνιστώ».

Πως νιώθεις με την συμπαράσταση των οπαδών;

«Είναι φανταστικοί, ότι κάνουμε, όπου πάμε, είναι δίπλα μας».

Ήσουν αρκετά άτυχος την φετινή σεζόν, τι περιμένεις στη συνέχεια;

«Δεν είμαι 100% έτοιμος αλλά προπονήθηκα αυτή την εβδομάδα και ελπίζω να επανέλθω στο μάξιμουμ σύντομα, θέλω να παίζω χωρίς να πονάω κάτι που δεν μου έχει συμβεί έως τώρα».

Όλοι μιλάνε για το ντέρμπι, συμβαίνει το ίδιο και με εσάς;

«Πρέπει να κοιτάμε το επόμενο βήμα και όχι υπερβολικά μακριά, είναι σημαντικό αλλά πρέπει να κοιτάμε πιο κοντά. Εγώ δεν είμαι απόλυτα έτοιμος, προσπαθώ κάθε μέρα να βελτιώνομαι και ελπίζω να επανέλθω σύντομα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα