Θύμισε την περσινή Κατάνια

Gazzetta team
Θύμισε την περσινή Κατάνια

bet365

Δείχνοντας χαρακτήρα η Κατάνια επικράτησε της Λάτσιο με 3-1 και μετά από καιρό άρχισε να χαμογελά. Πρώτη ήττα για τους «λατσιάλι» με τον Έντι Ρέγια στο πάγκο τους.

Η Κατάνια ήθελε μόνο τη νίκη απέναντι στην Λάτσιο για να ξεκολλήσει από την τελευταία θέση της βαθμολογίας και ιδανικότερο ξεκίνημα δεν θα μπορούσε να σκεφτεί. Μόλις στο 1ο λεπτό ο Ίσκο με το εξωτερικό νίκησε τον Μπερίσα και άνοιξε το σκορ. Η Λάτσιο προσπάθησε να αντιδράσει, αλλά τόσο το φάουλ του Μάουρι, αλλά και τα σουτ των Μπίλια και Λεντέσμα δεν βρήκαν στόχο.

Κι ενώ όλα έδειχναν ότι η Κατάνια θα πήγαινε στην ανάπαυλα με το 1-0 υπέρ της, ο Μάουρι με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα παρά την όποια προσπάθεια του Αντούχαρ.

Η ψυχρολουσία δεν πτόησε τους γηπεδούχους που μπήκαν αποφασισμένοι στο δεύτερο ημίχρονο να καθαρίσουν το ματς και τα κατάφεραν σημειώνοντας δύο γκολ σε διάστημα δεκά λεπτών. Αρχικά ο Σπόλι στο 48' με κεφαλιά ψαράκι έκανε το 2-1 για να έρθει ο Περούτσι δέκα λεπτά αργότερα μετά από ωραίο συνδυασμό με τον Κέκο να ανεβάσει τον δείκτη του σκορ στο 3-01 και να κλειδώσει τη νίκη.

Αυτή ήταν η πρώτη ήττα για την Λάτσιο από την ημέρα που ο Έντι Ρέγια ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

 

SERIE A Τελευταία Νέα