Θέλει Ολυμπιακό ο Κάμπελ

Θέλει Ολυμπιακό ο Κάμπελ

Gazzetta team
Θέλει Ολυμπιακό ο Κάμπελ

bet365

Η... επιχείριση «Ρομπέρτο» εξετελέσθη για τον Ολυμπιακό, που πλέον βάζει πλώρη για να αποκτήσει και τον Τζόελ Κάμπελ, ο οποίος εμφανίζεται να έχει ήδη διαμηνύσει τις προθέσεις παραμονής του στο Λιμάνι.

Η είδηση της χθεσινής ημέρας για τους πρωταθλητές δεν ήταν άλλη από την απόκτηση του Ισπανού πορτιέρο με κανονική μεταγραφή από την Ατλέτικο, αλλά ο μεταγραφικός σχεδιασμός των Πειραιωτών δεν σταματάει εδώ. Ο επόμενος της λίστας είναι ο Τζόελ Κάμπελ κι απ' ό,τι φαίνεται και σε αυτή την περίπτωση ο Ολυμπιακός έχει έναν ισχυρό σύμμαχο, που δεν είναι άλλος από τον ίδιο τον παίκτη.

Ο 22χρονος άσος μπορεί δημόσια να απαντάει αναφορικά με το μέλλον του πως η Άρσεναλ είναι εκείνη που θα αποφασίσει, αλλά όπως αναφέρει ο «Γαύρος» έχει ήδη ενημερώσει τους ανθρώπους των Πειραιωτών την πρόθεσή του να παραμείνει στο μεγάλο Λιμάνι. Αυτό φαίνεται κι ότι είναι και το ισχυρό χαρτί του Ολυμπιακού στις προσπάθειες για να τον αποκτήσει κι αναμένεται να αρχίσουν άμεσα οι διαπραγματεύσεις με τους Λονδρέζους.

Δεν μπορεί πάντως να αποκλειστεί το ενδεχόμενο σε περίπτωση που οι «κανονιέρηδες» δεν θέλουν να τον πουλήσουν, να υπάρξει ανανέωση του δανεισμού για τον Κοσταρικανό χαφ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα