Καβουσανός: «Κανένας δεν είναι ανίκητος»

Καβουσανός: «Κανένας δεν είναι ανίκητος»

Gazzetta team
Καβουσανός: «Κανένας δεν είναι ανίκητος»

bet365

Για την εικόνα που έδειξε η ομάδα του στο παιχνίδι με την Κηφισιά, μίλησε ο τεχνικός του Αγίου Νικολάου Γιώργος Καβουσανός.

Ο προπονητής της ομάδας του Λασιθίου αναφερόμενος στην εικόνα που έδειξαν οι πάικτες του, τόνισε πως έστω και κάτω από αντίξοες συνθήκες καθώς η ομάδα του αγωνιζόταν από το 66΄ με παίκτη λιγότερο κατάφερε να φύγει με θετικό αποτέλεσμα από την έδρα της Κηφισιάς.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Πιστεύω ότι είχαμε διαβάσει τον αντίπαλο. Προσαρμοστήκαμε ανάλογα και προσπαθήσαμε να κρατήσουμε στα μέτρα μας το ματς.

Η Κηφισιά έχει μια καλή ομάδα και καλούς παίκτες ωστόσο θεωρώ πως εμείς κλείσαμε τους χώρους, βγήκαμε στην κόντρα και μπορέσαμε να σκοράρουμε σε μια από τις επιθέσεις μας.

Γνωρίζαμε στην επανάληψη ότι θα δεχόμασταν πίεση, ήμασταν ψυχολογικά προετοιμασμένοι ωστόσο δεχτήκαμε ένα γκολ από μια κακή στιγμή του διαιτητή που έδωσε ένα πέναλτι στον αντίπαλο που δεν υπήρχε και κατ΄επέκταση κόκκινη στον Δέλλιο.

Παρά το γεγονός ότι η Κηφισιά, με τον ενθουσιασμό που είχε πέτυχε και δεύτερο τέρμα, εμείς δεν χάσαμε τη συνοχή μας, το παλέψαμε, αντιδράσαμε και φτάσαμε στην ισοφάριση με ένα καταπληκτικό γκολ του Κοκολάκη».

Για την εικόνα που εμφάνισε ο ΑΟΑΝ σε σχέση με τον αγώνα της προηγούμενης αγωνιστικής απέναντι στον Αστέρα Βάρης: «Αυτό που μένει είναι το διαφορετικό πρόσωπο σε σχέση με το προηγούμενο ματς.Μπράβο στα παιδιά, χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια και να καταλάβουν ότι κανείς δεν είναι ανίκητος. Όλοι μπορούν να χάσουν και όλοι να κερδίσουν».

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα