Για το πρώτο βήμα ο ΠΑΟΚ

Γιώργος Βροντάκης
Για το πρώτο βήμα ο ΠΑΟΚ

bet365

Ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί τον Απόλλωνα Σμύρνης (20:00, OTESPORT4) στην Τούμπα για το πρώτο παιχνίδι των προημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδος.

Ο δικέφαλος θέλει να πάρει σκορ πρόκρισης από σήμερα με τον Χουμπ Στέφενς να μην υπολογίζει τον Λάζαρ, αλλά και τους Κατσικά, Βίτορ και Γεωργιάδη.

Ο Ολλανδός τεχνικός πήρε στην αποστολή τους: Γλύκο, Γιακουμή, Λίνο, Τζαβέλλα, Κατσουράνη, Σκόνδρα, Κίτσιου, Κάτσε, Μαντούρο, Τζιόλη, Νίνη, Μάρτενς, Ολίσε, Λούκας, Στοχ, Βούκιτς, Σαλπιγγίδη και Αθανασιάδη.

Κάτω από τα δοκάρια αναμένεται να κάτσει ο Γλύκος, έχοντας κεντρικό αμυντικό δίδυμο τους Τζαβέλλα και Κατσουράνη. Δεξί μπακ θα είναι ο Κίτσιου και αριστερό ο Λίνο. Στη μεσαία γραμμή θα αγωνιστούν οι Κάτσε, Μάρτενς και Μαντούρο, ενώ την επιθετική τριπλέτα θα αποτελέσουν οι Στοχ, Λούκας και Αθανασιάδης.

Από την άλλη, ο Απόλλων Σμύρνης ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη με πολλές απουσίες καθώς ο Λόρι Σάντσεζ άφησε εκτός αποστολής τους Τζόρβα, Παπαζαχαρία, Κόρμπο, Σόουζα και Δεληζήση.

Η αποστολή αποτελείται από τους: Γουμάγια, Γκόμεζ, Άλβαρεζ, Διαμάντη, Χατζηζήση, Σόντερμπεργκ, Άμπροουζ, Κουκ, Έγκον, Καμαρά, Τσιλιγγίρη, Γκουέλα, Πετρόπουλο, Μπάρκογλου, Σιγάλα, Σελμανάι, Μπέντα, και Δημογιάννη.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα