ΠΑΟΚ-Βέροια 4-1

Απόστολος Παγώνης
ΠΑΟΚ-Βέροια 4-1

bet365

Στο 12' ο ΠΑΟΚ προηγούνται με 3-0 της Βέροιας και μετέτρεψε σε τυπική διαδικασία την συνέχεια του αγώνα που έληξε με το ευρύ 4-1!

Ζέστανε τον κόσμο του ο ΠΑΟΚ με τα 4 γκολ που πέτυχε απέναντι στην Βέροια. Κάτω από άσχημες καιρικές συνθήκες, κρύο και χιόνι, ο Δικέφαλος δεν «πάγωσε» κάνοντας επίδειξη δύναμης στο πρώτο τέταρτο του αγώνα πετυχαίνοντας τρία γκολ με τους Ολίσε, Μαντούρο και Σαλπιγγίδη. Το παιχνίδι από πολύ νωρίς είχε νικητή με τους Θεσσαλονικείς στη συνέχεια να κάνουν συντήρηση δυνάμεων λόγω Κυπέλλου.

Η Βέροια βρήκε την ευκαιρία να πάρει τα ηνία του αγώνα για 30 λεπτά πετυχαίνοντας και το γκολ της τιμής με τον Γκονσάλβες. Ο Δικέφαλος έκλεισε πανηγυρικά το παιχνίδι με ένα τέταρτο γκολ και πάλι με τον Σαλπιγγίδη από στημένη φάση.

Κεντρικός αμυντικός ο Σκόνδρας
Ο Χουμπ Στέφενς παρέταξε την ομάδα του με πολλές αλλαγές στην 11αδα, όχι όμως και στο σχήμα. Ο Γλύκος κάθισε για ένα ακόμα παιχνίδι κάτω από τα δοκάρια, δεξιά ο Κίτσιου και αριστερά ο Σπυρόπουλος. Κεντρικό αμυντικό δίδυμο οι Κατσουράνης και Σκόνδρας. Αμυντικά χαφ οι Μαντούρο και Κάτσε. Στις πτέρυγες οι Ολίσε και Λούκας, στον άξονα ο Βούκιτς και κορυφή της επίθεσης ο Σαλπιγγίδης.

Με σχηματισμό 4-3-3 παρατάχθηκε η Βέροια με τον Καντιμοίρη κάτω από τα δοκάρια. Δεξιά ο Γεωργιάδης και αριστερά ο Αμαραντίδης, ενώ κεντρικό αμυντικό δίδυμο οι Βέρτζος στην μεσαία γραμμή οι Τραπ Σιόντης και Ζεζίνιο. Τέλος στην επίθεση οι Καλτσας, Μπεν και Μπαργκάν.

Πολυβόλο ήταν ο ΠΑΟΚ απέναντι στην Βέροια καθώς με την συμπλήρωση 15 λεπτών στο παιχνίδι το σκορ ήταν 3-0. Τέτοιο εντυπωσιακό ξεκίνημα ο Δικέφαλος δεν είχαν ξανά κάνει στο Πρωτάθλημα. Οι Θεσσαλονικείς από το πρώτο δευτερόλεπτο θέλησαν να καθαρίσουν τον αγώνα καθώς ακολουθεί το παιχνίδι Κυπέλλου με τον Απόλλων Σμύρνης.

Μόλις στο 30ο δευτερόλεπτό άνοιξε το σκορ με τον Ολίσε. Αυτό ήταν το τρίτο πιο γρήγορο γκολ στο φετινό Πρωτάθλημα. Ο Κατσουράνης έκανε την μπαλιά για τον Σαλπιγγίδη, αλλά πριν κάνει την προσπάθεια ο Έλληνας επιθετικός, πετάχτηκε ο Ολίσε και με σουτ έκανε το 1-0.

Πριν καταλάβουν οι πάντες τι είχε συμβεί ο Μαντούρο πέτυχε το 2-0 ανοίγοντας λογαριασμό στο Ελληνικό Πρωτάθλημα με τα «ασπρόμαυρα».
Ο Ολίσε από τα αριστερά έκανε την σέντρα οι αμυντικοί έδιωξαν προσωρινά με τον Μαντούρο με πλασέ έξω από την περιοχή έκανε το 2-0.

Η Βέροια έδειχνε να αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα στην άμυνα της και ο ΠΑΟΚ συνέχιζε να τα εκμεταλλεύεται με τον καλύτερο τρόπο. Στο 13’ έγινε το 3-0 με τον Σαλπιγγίδη από στημένη φάση. Μετά από εκτέλεση κόρνερ ο διεθνής επιθετικός και χωρίς πίεση έπιασε την κεφαλιά στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα.

Ο ΠΑΟΚ έριξε ταχύτητα με την Βέροια να παίρνει μέτρα στο γήπεδο και να προσπαθεί να βγάλει επιθέσεις. Στο 26' είχαμε την πρώτη με τον ΠΑΟΚ να είναι τυχερός. Ο Καλτσά εκμεταλλεύτηκε το κενό στην άμυνα του Δικεφάλου που πρόλαβε την έξοδο του Γλύκου αλλά έστειλε με πλασέ την μπάλα ελάχιστα άουτ.

Ο Χουμπ Στέφενς δεν ήταν ευχαριστημένος από την εικόνα που παρουσίαζε η ομάδα του μετά το 3-0. Ο Ολλανδός ζητούσε επίμονα να σταματήσουν οι παίκτες του τα εύκολα λάθη και να γίνονται σωστές μεταβιβάσεις. Από την άλλη πλευρά ο Ντόστανιτς έβαλε τον Καλτζά καθαρό κόφτη ανεβάζοντας το Ζεζίνιο σε ρόλο οργανωτή. Όμως αυτό που έλειπε ήταν οι τελικές προσπάθειες από τους φιλοξενούμενους.

Η Βέροια ξεκίνησε καλύτερα στο δεύτερο ημίχρονο και αυτό οφείλεται στις αλλαγές που έκανε ο Ντόστανιτς κάνοντας τους φιλοξενούμενους πιο κινητικούς και με περισσότερους παίκτες στο κέντρο. Στην πρώτη της αντεπίθεση στο 56’ πέτυχε το γκολ με τον Γκονσάλβες. Στο 56’ η αμυντική γραμμή του ΠΑΟΚ ήταν απούσα με τον επιθετικό της Βέροια απέναντι από τον Γλύκο να μην δυσκολεύεται να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Ο ΠΑΟΚ παρότι έχασε για πρώτη φορά στην Τούμπα την κατοχή της μπάλας στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου κατάφερε να πετύχει και τέταρτο γκολ με τον Σαλπιγγίδης στο 66’και πάλι από στημένη φάση. Ο Λούκας εκτέλεσε το κόρνερ, ο Κατσουράνης έκανε την γυριστή κεφαλιά και ο Σαλπιγγίδης με δεύτερη κεφαλιά έκανε το 4-1.

MAN OF THE MATCH: Δύο γκολ πέτυχε ο Σαλπιγγίδης απέναντι στην Βέροια την στιγμή που ο ΠΑΟΚ αναζητά ή αναζητούσε επιθετικό.


ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΚΡΙΚΟΣ: Η άμυνα της Βέροια «πάγωσε» στα 15 πρώτα λεπτά του αγώνα με του ΠΑΟΚ. Σε τρεις επιθέσεις του Δικεφάλου κατάφερε να δεχθεί τρία γκολ. Και στο τέταρτο γκολ των γηπεδούχων οι αμυντικοί έχασαν τα μαρκαρίσματα


ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ: Ο Κώστας Κατσουράνης με δύο δικές του ασίστ στον Σαλπιγγίδη ο διεθνής επιθετικός του Δικεφάλου πέτυχε ισάριθμα γκολ. Ο έμπειρος μέσος πήρε πολλές πρωτοβουλίες στο παιχνίδι φτιάχνοντας το παιχνίδι του ΠΑΟΚ από την άμυνα.


Η ΓΚΑΦΑ: Και τα πέντε γκολ που σημειώθηκαν στην Τούμπα προήλθαν από λάθη στις άμυνες και των δύο ομάδων.


ΤΟ ΣΤΡΑΓΑΛΙ: Κοντά σε όλες τις φάσεις ο Τριτσώνης είχε ένα καλό απόγευμα στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας.


ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ GAZZETTA: Εύκολο απόγευμα για το ΠΑΟΚ στην Τούμπα κερδίζοντας την Βέροια χωρίς να φορτσάρει ιδιαίτερα με 4-1. Τα καλύτερο παραγωγικό ξεκίνημα είχε ο Δικέφαλος καθώς σε 15λεπτά πέτυχε 3 γκολ. Η Βέροια όταν σουλουπώθηκε στην άμυνα και στο κέντρο κοίταξε στα μάτια τον ΠΑΟΚ, όμως εκτός από το γκολ του Γκονσάλβες αυτό δεν είχε συνέχεια.


ΠΑΟΚ: Γλύκος, Κίτσιου, Σπυρόπουλος, Κατσουράνης(72’ Τζιόλης), Σκόνδρας, Μαντούρο, Κάτσε, Ολίσε, Λούκας(72’ Γεωργιάδης), Βούκιτς(78’ Νίνης), Σαλπιγγίδης

Βέροια: Καντιμοίρης, Γεωργιάδης, Αμαραντίδης, Βέρτζος, Σισοκό, Τραπ, Σιόντης(46’ Γκονσάλβες), Ζεζίνιο(71’Κομόλοφ), Καλτσάς, Μπεν, Μπαργκάν(46’ Παυλίδης)

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα