Προς Νότιγχαμ ο Τζιμπούρ

Προς Νότιγχαμ ο Τζιμπούρ

Gazzetta team
Προς Νότιγχαμ ο Τζιμπούρ

bet365

Σε συζητήσεις με τη Νότιγχαμ Φόρεστ βρίσκεται ο Ραφίκ Τζιμπούρ, που θέλει όμως να πάει ως ελεύθερος από τον Ολυμπιακό.

Προς... Αγγλία φαίνεται ότι οδεύει ο Αλγερινός στράικερ, μετά την αποχώρησή του από την τουρκική Σίβασπορ. Ο «τρομοκράτης» βρίσκεται σε συζητήσεις με τη Νότιγχαμ Φόρεστ -όπου αγωνίζεται και ο συμπατριώτης του Τζαμέλ Αμπντούν- η οποία είχε ενδιαφερθεί και το περασμένο καλοκαίρι να τον εντάξει στο δυναμικό της, χωρίς όμως οι δύο πλευρές να έρθουν σε συμφωνία.

Ωστόσο ο Τζιμπούρ φέρεται να επιθυμεί την ελευθέρας του για να γίνει το deal, ήτοι να μην πάρει χρήματα ο Ολυμπιακός με τον οποίο κι έχει συμβόλαιο για 2,5 χρόνια ακόμα όπως αναφέρει ο «Γαύρος», με τους Πειραιώτες ωστόσο να είναι αρνητικοί στο αίτημά του. Ειλημμένη πάντως είναι η απόφαση του παίκτη να μην επιστρέψει στο μεγάλο Λιμάνι, από τη στιγμή που ο Μίτσελ έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν τον υπολογίζει.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα