Ίσκο και χρήματα η Ρεάλ για τον Σουάρες

Gazzetta team
Ίσκο και χρήματα η Ρεάλ για τον Σουάρες

bet365

Ο Λουίς Σουάρες αποτελεί τον διακαή πόθο της Ρεάλ Μαδρίτης και νέο δημοσίευμα κάνει λόγο για διάθεση της Λίβερπουλ να το συζητήσει εάν κι εφόσον συμπεριληφθεί ο Ίσκο στα ανταλλάγματα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Sports Direct News η Λίβερπουλ δεν εμφανίζεται αρνητική στο ενδεχόμενο να βρεθεί στο ίδιο τραπέζι με τους Μαδριλένους για την πώληση του Λουίς Σουάρες με την προυπόθεση να συμπεριληφθεί και ο Ίσκο στα ανταλλάγματα.

Ο Σουάρες μόλις πρόσφατα ανανέωσε το συμβόλαιό του με τους «κόκκινους» αλλά μία πιθανή αποτυχία εξόδου στο Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης περιόδου δεν αποκλείεται να βάλει την Λίβερπουλ σε σκέψεις. Η ρήτρα του Σουάρες φτάνει τα 70 εκατ. λίρες, αλλά σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, δεν θα έλεγαν όχι αν μαζί με χρήματα η Ρεάλ συμπεριελάμβανε και τον Ίσκο στα ανταλλάγματα μετά από επιθυμία του Μπρένταν Ρότζερς.

Ο τεχνικός της Λίβερπουλ θεωρεί ότι με τον Ίσκο θα ενισχυθεί σημαντικά μεσοεπιθετικά και στη συνέχεια τα χρήματα της Ρεάλ θα επενδυθούν για έναν επιθετικό κλάσης. Ο Ίσκο την φετινή σεζόν έχει οκτώ γκολ και τέσσερις ασίστ σε 25 εμφανίσεις με την Ρεάλ Μαδρίτης.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα