Απέκτησε Στουρνάρα, Δουκάκη ο Πανελευσινιακός

Άκης Παπαβλασόπουλος
Απέκτησε Στουρνάρα, Δουκάκη ο Πανελευσινιακός

bet365

Τον Βαγγέλη Στουρνάρα που έμεινε ελεύθερος από τον Ηρακλή Ψαχνών και τον Στράτο Δουκάκη, ενέταξε στο δυναμικό του ο Πανελευσινιακός.

Μεταγραφών συνέχεια για τον Πανελευσινιακό που ήρθε σε συμφωνία με τον Βαγγέλη Στουρνάρα. Ο 31χρόνος αμυντικός που αγωνιζόταν στον Ηρακλή Ψαχνών, μέχρι πρότινος έλυσε κοινή συνεναίσει το συμβολαιό του και θα συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα της Ελευσίνας.

Η μεταγραφή αυτή είναι η υπαριθμόν νούμερο έξι για τους «σταχυοφόρους» που δείχνουν εμπράκτως ότι ο στόχος τους είναι η επιστροφή στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Παράλληλα στις τάξεις της ομάδας της Δυτικής Αττικής, εντάχτηκε και ο Στράτος Δουκάκης. Ο τελευταίος παρότι είχε συμβόλαιο με το «Σίτι», έπειτα από την συμφωνία των δύο ομάδων και τα χρήματα που δόθηκαν στο συγκρότημα των δυτικών προαστίων θα συνεχίσει την καριέρα του στο σύλλογο της Ελευσίνας.

Ο 23χρόνος εξτρέμ με θητεία στην Ανθούπολη και τους «κυανόλευκους», είχε βρεθεί και το περασμένο καλοκαίρι στο στόχαστρο των «σταχυοφόρων» και παρά το γεγονός ότι δεν εντάχτηκε σε αυτούς, η διοίκηση του Χρήστου Γιαλιά δεν τον ξέχασε με τις δύο πλευρές να έρχονται σε συμφωνία έστω και με καθυστέρηση μερικών μηνών.

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα