Νοκ-άουτ και ο Λαγός!

Νοκ-άουτ και ο Λαγός!

Νίκος Αθανασίου
Νοκ-άουτ και ο Λαγός!

bet365

Μετά τους Ζέκα, Σίλντενφελντ και Τριανταφυλλόπουλο ο Γιάννης Αναστασίου χάνει και τον Τάσο Λαγό που υπέστη τράβηγμα και θα μείνει εκτός για δέκα μέρες. Μέσα ο Μπαϊράμι!

Συνεχίζονται τα προβλήματα για τον Γιάννη Αναστασίου ενόψει Πανιωνίου, καθώς μετά τους τιμωρημένους Ζέκα, Τριανταφυλλόπουλο και τον τραυματία Σίλντενφελντ, ο Τάσος Λαγός έμεινε εκτός αποστολής, μιας και υπέστη τράβηγμα! Ο νεαρός μέσος θα μείνει εκτός για περίπου δέκα ημέρες και αναγκάζει τον Έλληνα τεχνικό να αλλάξει τα πλάνα του, την τελευταία στιγμή.

Στη σημερινή προπόνηση στο προπονητικό κέντρο του Παναθηναϊκού οι ποδοσφαιριστές της ομάδας ξεκίνησαν με ζέσταμα, συνέχισαν με ασκήσεις κατοχής της μπάλας «5-2» και ασκήσεις τακτικής και ολοκλήρωσαν με δίτερμα. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Πέτριτς ενώ σε θεραπεία υποβλήθηκε ο Σίλντενφελντ. Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης ανακοινώθηκε και η 20μελής αποστολή για τον αυριανό αγώνα με τον Πανιώνιο, στην οποία συμπεριλήφθηκαν οι:

Κοτσόλης, Καπίνο, Ταμπάκης, Μαρινάκης, Χουχούμης, Νάνο, Σπυρόπουλος, Κουτρουμπής, Ρισβάνης, Αναστασόπουλος, Μέντες, Δώνης, Ατζαγκούν, Αμπεΐντ, Πράνιτς, Ντίνας, Κλωναρίδης, Καρέλης, Μπαϊράμι και Μπεργκ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα