Νέος χρόνος με Μέσι για Μπάρτσα

Γιώργος Καραμάνος
Η Μαγνητική έδειξε ότι δεν υπάρχει πλέον πρόβλημα και ο Λιονέλ Μέσι μπορεί να βρεθεί ακόμα και στην αποστολή για την Ελτσε στις 5 Γενάρη.

Από τις 8 Νοέμβρη που τραυματίστηκε για τελευταία φορά, ο Λιονέλ Μέσι παρέμεινε απών. Ο Αργεντινός βρέθηκε για αποθεραπεία στην πατρίδα του και απουσίασε από οκτώ αναμετρήσεις της Μπαρτσελόνα. Το 2013 όμως φαίνεται πως κλείνει με μία πολύ ευχάριστη είδηση για τον ίδιο και τους Μπλαουγκράνα. Η μαγνητική έδειξε πως το πρόβλημα στον οπίσθιο μηριαίο έχει εξαφανιστεί τελείως και ότι μπορεί πλέον σταδιακά να μπει στο ρυθμό της ομάδας.

Η τελευταία πληροφόρηση αναφέρει πως θα γυρίσει στη Βαρκελώνη στις 2 του Γενάρη και ίσως και να βρεθεί (σ.σ.: μάλλον περισσότερο για ψυχολογικούς λόγους) ακόμα και στην αποστολή για το εντός έδρας ματς με την Ελτσε στις 5 του μήνα (Κυριακή 18:00). Αυτό σημαίνει πως το 2014 μπαίνει με τον καλύτερο τρόπο για τον Μέσι, οποίος ελπίζουμε να μην υποστεί ξανά υποτροπή σε έναν τραυματισμό που τον ταλαιπωρεί γενικότερα στην καριέρα του (σ.σ.: όποτε παθαίνει θλάση είναι σε αυτό το σημείο και στα δύο πόδια).