Ένα τηλέφωνο στον Μπεργκ…

Τάσος Νικολογιάννης
Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει για τον φορ που αναζητά ο Παναθηναϊκός και σημειώνει πως η καλύτερη διαφήμιση είναι οι Πράνιτς και Μπεργκ.

Στην προσπάθεια, που κάνει ο Παναθηναϊκός να αποκτήσει ένα φορ, που θα αντικαταστήσει τον Λουτσιάνο Φιγκερόα έχει ένα ντεζαβαντάζ. Το οικονομικό. Οι «πράσινοι» δεν έχουν δυνατότητα να δώσουν παραπάνω χρήματα από το μπάτζετ, που υπήρχε για τον Λούτσο (200.000 ευρώ). Αρα από αυτή την άποψη και λόγω Γενάρη που η αγορά δεν έχει τόσες πολλές περιπτώσεις καλών παικτών με μικρό μπάτζετ το έργο του Νταμπίζα και του Αναστασίου να βρουν τον παίκτη είναι δύσκολο.

Υπάρχει, όμως και ένα αβαντάζ που αντισταθμίζει το μικρό μπάτζετ. Πιο παλιά ο Παναθηναϊκός ήταν νεκροταφείο ποδοσφαιριστών και παίκτες αξίας χανόντουσαν και πήγαιναν μετά σε άλλες ομάδες και ανέβαζαν την απόδοσή τους. Τα τελευταία χρόνια και ειδικά φέτος ο Παναθηναϊκός αναδεικνύει ποδοσφαιριστές, ή τους βοηθάει και πάλι να βρουν τον πραγματικό τους εαυτό μετά από ένα η περισσότερα χρόνια στο περιθώριο σε άλλη ομάδα, που αγωνιζόντουσαν.

Αυτοί που συζητούν με τον Παναθηναϊκό μπορεί οικονομικά να μην καλυφθούν απόλυτα και με βάση τα χρήματα, που παίρνουν στις ομάδες, που αγωνίζονται, αλλά στον Παναθηναϊκό ξέρουν ότι θα βρουν την ποδοσφαιρική τους Ιθάκη. Θα παίζουν και μπορεί η συμμετοχή τους και τα γκολ, που θα πετύχουν να τους βοηθήσουν και στο προσκήνιο να επανέλθουν και στην Εθνική ομάδα της χώρας τους να επιστρέψουν. Καλύτερη διαφήμιση από τους Πράνιτς, Μπέργκ δεν μπορούν να κάνουν στον Παναθηναϊκό.

Ένα τηλέφωνο στον Πράνιτς που επέστρεψε στην Εθνική Κροατίας, η ένα τηλέφωνο στον Μπέργκ που άρχισε να σκοράρει και πάλι μετά την περιθωριοποίησή του στο Αμβούργο θα πείσουν τον υποψήφιο επιθετικό να υπογράψει άμεσα και να πιάσει ….δουλειά από τον Γενάρη.


ΥΓ: Χρόνια πολλά σε όλους και όλες. Υγεία πάνω απ’όλα και ότι επιθυμείτε να το έχετε.