Θέλει μεγαλύτερη βελτίωση ο Μίτσελ

Gazzetta team
Μπορεί ο Ολυμπιακός να έχει πάρει διαφορά ασφαλείας στο πρωτάθλημα από τους διώκτες του, ωστόσο ο Μίτσελ δεν εφησυχάζεται.

Ο Ισπανός προπονητής με δηλώσεις του στη Nova εν όψει της αναμέτρησης με τον Απόλλων Σμύρνης, έθεσε σαν στόχο την περαιτέρω βελτίωση και αύξηση της διαφορά προσθέτοντας πως το πρωτάθλημα ακόμη έχει δρόμο.

-Κύριε Μίτσελ, τι εικόνα έχετε για τον τελευταίο σας αντίπαλο στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος, τον Απόλλωνα;

«Ο αντίπαλος μας είναι μία ομάδα την οποία μπορείς να τη βλάψεις δύσκολα, γιατί δουλεύει συλλογικά. Δουλεύει πολύ καλά στην άμυνά της. Γι’ αυτό τα πράγματα θα είναι για εμάς δύσκολα. Εμείς, όμως, έχουμε το πλεονέκτημα των 10 βαθμών. Θέλουμε να αυξήσουμε τη διαφορά για να τελειώσουμε καλά τη χρονιά».

-Τι δείχνει αυτή η πολύ σημαντική διαφορά στη βαθμολογία για την ομάδα που έχετε δημιουργήσει;

«Δείχνει το υψηλό επίπεδο που έχουμε στην απόδοσή μας σε όλη τη διοργάνωση, σε όλα τα παιχνίδια του πρωταθλήματος. Αλλά όχι μόνο στο πρωτάθλημα. Φάνηκε και στο Champions League, αλλά και στο Κύπελλο. Είμαστε πολύ υπερήφανοι για το επίπεδο του παιχνιδιού μας. Είμαστε πολύ υπερήφανοι για τη δουλειά που έχουμε κάνει. Όμως, τίποτα δεν έχει τελειώσει. Έχουμε ακόμη μισή χρονιά για να βελτιωθούμε ακόμη περισσότερο».

-Στις κερκίδες της Ριζούπολης θα είναι και οπαδοί του Ολυμπιακού. Πόσο σημαντικό είναι για την ομάδα σας να έχει στο πλευρό της τους οπαδούς της στα εκτός έδρας ματς;

«Αυτή είναι μία καλή είδηση για εμάς, γιατί συνήθως δεν μπορούμε να τους έχουμε κοντά μας τους φιλάθλους μας σε άλλα γήπεδα. Οι φίλαθλοι μάς δείχνουν πάντα την υποστήριξή τους. Και είναι πάρα πολύ όμορφο το γεγονός πως θα τους έχουμε για μία ακόμη φορά κοντά μας για να μας υποστηρίξουν».

-Και μία ευχή για τις γιορτές;

«Για τις γιορτές και την καινούργια χρονιά, εύχομαι ο κόσμος να έχει υγεία, να έχει δουλειά και ευτυχία. Και αν μπορούσε η ευχή αυτή να κρατήσει για 50 χρόνια, θα ήταν ακόμη καλύτερα».