Ανακοίνωσαν Καραγιάννη τα Τρίκαλα

Άκης Παπαβλασόπουλος
Ανακοίνωσαν Καραγιάννη τα Τρίκαλα

bet365

Την απόκτηση του Χρήστου Καραγιάννη που έμεινε ελεύθερος από τον Τύρναβο, ανακοίνωσαν τα Τρίκαλα.

Το πρώτο χειμερινό μεταγραφικό απόκτημα της θεσσαλικής ομάδας, που αγωνίζεται στην κορυφή της επίθεσης, είχε συνάντηση με τους ιθύνοντες του συλλόγου με τους οποίους και έδωσε τα χέρια προκειμένου να συνεχίσει εκεί την καριέρα του.

Ο 30χρόνος παίκτης που αποτελεί γνώστη της κατηγορίας, έχει αγωνιστεί στο παρελθόν σε Απόλλωνα Κρύας Βρύσης, Βέροια,Καβάλα, Εορδαϊκό, Παναχαϊκή, Αετό Σκύδρας και Κασσιόπη, καθώς επίσης και στη Β΄ Εθνική με Προοδευτική, Αναγέννηση Επανομής και Τύρναβο στο οποίο έπαιζε μέχρι πρότινος

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Α.Ο. Τρίκαλα 1963 είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει και να καλωσορίσει στην ομάδα μας τον έμπειρο επιθετικό Χρήστο Καραγιάννη. Ο εν λόγω ποδοσφαιριστής είναι γεννημένος στις 6/12/1983 (30 ετών) αγωνίζεται στην κορυφή της επίθεσης και μέχρι πριν από λίγες ημέρες ανήκε στο δυναμικό του Τυρνάβου, απ’ όπου και έμεινε ελεύθερος.

Η διοίκηση του Α.Ο. Τρίκαλα 1963 με αστραπιαίες κινήσεις απέσπασε το «ναι» του συγκεκριμένου ποδοσφαιριστή, ο οποίος την Παρασκευή (20/12) θα πραγματοποιήσει την πρώτη του προπόνηση με τη νέα του ομάδα.

Ο έμπειρος φορ της ομάδας μας έχει περάσει κατά το παρελθόν από πολλές ομάδες, όπου είχε κάθε σεζόν γεμάτες χρονιές και πολλά γκολ. Συγκεκριμένα έχει αγωνιστεί σε: Λαμία, Απόλλων Κρύας Βρύσης, Ένωση Αποστόλου Παύλου, Βέροια, Προοδευτική, Καβάλα, Εορδαϊκό, Παναχαϊκή, Αετό Σκύδρας, Αναγέννηση Επανομής, Κασσιώπη και Τύρναβο.»

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα