Επιστροφή στην κορυφή για Πανελευσινιακό

Άκης Παπαβλασόπουλος
Επιστροφή στην κορυφή για Πανελευσινιακό

bet365

Την τρίτη του εκτός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα σημείωσε ο Πανελευσινιακός που επικράτησε της Πεύκης με 2-0.

Η ομάδα του Φώτη Θανέλλα που με τη νίκη της αυτή επανήλθε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα ήταν καλύτερη καθόλη την διάρκεια του αγώνα και δίκαια πήρε το τρίποντο και τους τρεις βαθμούς.

Οι «σταχυοφόροι» άγγιξαν το γκολ στο 20΄ όταν μετά από εκτέλεση φάουλ του Αλεξανδρόπουλου ο Τοπούζης στην προσπάθεια του να απομακρύνει έστειλε την μπάλα στο δοκάρι της εστίας του Θωμόπουλου. Εννιά λεπτά μετά ο ίδιος παίκτης επιχείρησε σουτ το οποίο απέκρουσε ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων Τσαλκιτσίδης στην τελευταία αξιόλογη φάση του πρώτου μέρους.

Στην επανάληψη η ομάδα της Δυτικής Αττικής ήταν αυτή που σε διάστημα είκοσι λεπτών πέτυχε δύο γκολ καθαρίζοντας το παιχνίδι. Αρχικά στο 68΄ με τον πρώτο σκόρερ του ομίλου Κουσκουνά έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Ρούσεφ να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα με προβολή και εν συνεχεία στο 88΄ με τον Ρούσεφ που με αριστοτεχνική εκτέλεση δια μόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Νωρίτερα και πιο συγκεκριμένα στο 78΄ το συγκρότημα του Γιώργου Αθανασιάδη έχασε μεγάλη ευκαιρία να φέρει το ματς στα ίσα με τον Τοπούζη .

ΠΕΥΚΗ (Γιώργος Αθανασιάδης): Θωμόπουλος, Κολιός, Κακλαμάνος, Καρακώστας, Γκίκας, Μάτσος, Λιοσάτος (36΄ Σεμπέκος), Θεοδωρόπουλος (72΄ Γιαννουλάκης), Μαρκομιχάλης, Μπάτης (65΄ Χριστόπουλος), Τοπούζης

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ (Φώτης Θανέλλας): Τσαλκιτσίδης, Ραχίμ (87΄ Κρολ), Αλεξανδρόπουλος, Κουμπαρούλης, Κολοβός, Ριζογιάννης, Μιχελής, Μαρής, Κουσκουνάς, Ρούσεφ (89΄ Τροϊρης), Κοκόλης (75΄ Ουέλινγκτον)

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα