Καλλονή και στην βροχή! (1-0, vid)

Gazzetta team
Καλλονή και στην βροχή! (1-0, vid)

bet365

Σε ένα ματς που δεν θα το θυμόμαστε και για πολύ καιρό, ο Καζάκης έκανε την διαφορά στο βροχερό ΟΑΚΑ και με το δικό του γκολ η Καλλονή κέρδισε τον Πλατανιά!

Στο άδειο και βροχερό ΟΑΚΑ η Καλλονή είχε... Καζάκη και πήρε νίκη σε ματς που θα ξεχαστεί πολύ εύκολα. Ματς χωρίς πολλές φάσεις, με τους... γηπεδούχους να έχουν την ουσία, να πετυχαίνουν τρίτη διαδοχική νίκη και να μπαίνουν πεντάδα. Ο Πλατανιάς μετά το γκολ που δέχθηκε δεν είχε τις λύσεις να απαντήσει και έτσι έμεινε κοντά στο όριο της επικίνδυνης ζώνης.

Hμίχρονο χωρίς μπάλα
Επιστροφή στο ΟΑΚΑ για την Καλλονή, η οποία πριν τη σέντρα προερχόταν από δυο διαδοχικές νίκες. Ανεβασμένος και ο Πλατανιάς, αφού με τον Αναστόπουλο στον πάγκο επέστρεψε στις επιτυχίες. Ωστόσο, η εικόνα του α' μέρους ήταν... απογοητευτική. Οι δυο ομάδες δεν θέλησαν να ρισκάρουν, έριξαν βάρος στα μετόπισθεν και οι ελάχιστοι ελεύθεροι χώροι έφεραν τρεις - τέσσερις τελικές προσπάθειες. Θέαμα; Ούτε για δείγμα στο βροχερό ΟΑΚΑ. Οι γηπεδούχοι πήραν τον έλεγχο, αλλά δεν μπορούσαν να δημιουργήσουν, ο Πλατανιάς πίεζε ψηλά και τους ανάγκαζε στο εύκολο λάθος. Οι Κρητικοί είδαν χώρους από τα δεξιά και στο 13' είχαν την πρώτη καλή φάση, όταν από τη σέντρα του Μπέλιτς, ο Τόρες δεν μπόρεσε να σκοράρει. Οι φιλοξενούμενοι πατούσαν καλύτερα και ο Μπέλιτς με τον Τετέ έκαναν αισθητή την παρουσία τους. Ετσι, στο 23' ο Πλατανιάς είχε τη μεγαλύτερη φάση του α' μέρους, όταν ο Τετέ βρήκε έξυπνα τον Τόρες, ο οποίος όμως νικήθηκε από τον Χογκ.

H Καλλονή άρχισε να ανεβάζει ρυθμό από το 25' πήρε ξανά την κατοχή μπάλας και κυρίως με τον Μαρσέλο προσπάθησε να γίνει απειλητική και στο 35' ο Βραζιλιάνος προσπάθησε να αιφνιδιάσει, αλλά το σουτ που επιχείρησε κατέληξε άουτ. Στο επόμενο λεπτό οι γηπεδούχοι είχαν και τη μεγάλη ευκαιρία, σέντρα από τα αριστερά του Ποντάνι, η δύσκολη όμως κεφαλιά του Καζάκη κατέληξε άουτ. Ο ρυθμός στα τελευταία λεπτά έπεσε, οι δυο ομάδες δεν θέλησαν να ρισκάρουν και το μηδέν δεν άλλαξε...

Ο Καζάκης άλλαξε τη μοίρα

Η εικόνα του β' μέρους δεν έδειχνε να αλλάζει, οι δυο ομάδες μπήκαν στο ματς χωρίς να δείχνουν διατεθειμένες να ρισκάρουν. Ωστόσο, στο 54' ο Καζάκης φρόντισε να «ξυπνήσει» την ομάδα του, αλλά η κεφαλιά του βρήκε το δοκάρι, ενώ στην επαναφορά ο Μανούσος δεν μπόρεσε από κοντά να σκοράρει. Ο Πλατανιάς απάντησε δυο λεπτά αργότερα, αλλά ο εξαιρετικός Χογκ νίκησε τον Τόρες για δεύτερη φορά στο ματς. Ωστόσο, μια φάση ήταν αρκετή για να αλλάξει την εικόνα του ματς, ο εξαιρετικός, Μαρσέλο Αλβες βρήκε εξαιρετικά στην πλάτη της άμυνας του Πλατανιά τον Καζάκη και ο τελευταίος με ωραία τελείωμα πέτυχε το 1-0. Ο φορ της Καλλονής έγινε ο 8ος παίκτης που σκοράρει φέτος για την ομάδα. Ο Αναστόπουλος έκανε πιο επιθετική την ομάδα, πέρασε στο ματς τον Μπεριόν, αλλά και τον Μοράλ, ο Πλατανιάς πίεσε, ο Λιβεριανός προσπάθησε, είχε ένα καλό σουτ χωρίς όμως κάτι θετικό. Η Καλλονή επέστρεψε στο... άδειο ΟΑΚΑ, πέτυχε την τρίτη διαδοχική της νίκη και βλέπει πλέον ψηλά, αφού μαζί με τον Αστέρα μοιράζεται την 5η θέση. Αντίθετα, ο Πλατανιάς προσπάθησε, αλλά μετά το γκολ που δέχθηκε δεν έδειξε πως είναι ικανός για ανατροπή!


Μan of the match: Ο Καζάκης πήρε τη θέση του ανέτοιμου Περόνε και δικαίωσε τον Ματζουράκη. Ηταν κινητικός, είχε δοκάρι, έκανε αισθητή την παρουσία του στην αντίπαλη άμυνα, ενώ πέτυχε το μοναδικό τέρμα με ωραίο τελείωμα. Εσπασε ένα σερί... 30 αγώνων χωρίς νίκη στη Σούπερ Λίγκα, ενώ έγινε ο 8ος παίκτης της Καλλονής που σκοράρει φέτος.

Στο ύψος του: Πολύ καλός ο Χογκ σε ακόμα ένα ματς και με τέτοιες εμφανίσεις δικαιώνει τους ανθρώπους της Καλλονής για την επιλογή τους. Σε τρεις περιπτώσεις που η εστία του απειλήθηκε, ο Μαλτέζος κατάφερε να σώσει και να κρατήσει το μηδέν

Αδύναμος κρίκος: Ματς που θα ξεχαστεί αμέσως... Η Καλλονή πήρε τη νίκη, αλλά φάσεις μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού. Οσο για το θέαμα... Οι δυο ομάδες δεν θέλησαν να ρισκάρουν και όποιος πετύχαινε γκολ θα κέρδιζε...

Το στραγάλι: Ο Τριτσώνης είχε ήρεμο απόγευμα, μοίρασε τρεις κίτρινες κάρτες και δεν είχε τη φάση που θα τον δυσκόλευε. Οι Κρητικοί πάντως έχουν παράπονα για φάση που ο Καζάκης δεν πήρε δεύτερη κίτρινη

Το ταμείο του Gazzetta.gr: Η Καλλονή είχε ουσία, πήρε το τρίτο διαδοχικό τρίποντο και μπήκε πεντάδα. Η ομάδα της Μυτιλήνης χωρίς να εντυπωσιάσει πήρε τη νίκη χάρη σε ένα ωραίο γκολ του Καζάκη και συνεχίζει με κεκτημένη ταχύτητα. Ο Πλατανιάς το πάλεψε στο α' μέρος, βρήκε απέναντί του έναν εξαιρετικό Χογκ, αλλά μετά το γκολ δεν είχε λύσεις.. Eξάλλου, οι Κρητικοί δεν έχουν σύμμαχο και τους αριθμούς, αφού σε 20 ματς στη Σούπερ Λίγκα που έχουν βρεθεί πίσω στο σκορ, μόλις σε ένα έχουν κερδίσει και σε δυο έχουν πάρει ισοπαλία.

Καλλονή (Γιάννης Μαντζουράκης): Χογκ, Ποντάνι, Αναστασιάδης, Λεάντρο, Χωριανόπουλος, Φαρία, Άλβες, Γκαρσία, Λεοζίνιο (76΄ Σιλιγαρδάκης), Μανούσος (85΄ Γάλας), Καζάκης (80΄ Περόνε)

Πλατανιάς (Νίκος Αναστόπουλος): Γιωργαλλίδης, Ντα Σίλβα, Ιντζίδης, Φαΐσκα, Φερνάντες, Αγκιλέρα, Τετέ (63΄ Σιώπης), Κατάι (68΄ Μοράλ), Γουνδουλάκης (77΄ Μπέριαν), Μπέλιτς, Τόρες

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα