ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE
Λόρενς: «Απογοητεύσαμε τους πάντες»

Λόρενς: «Απογοητεύσαμε τους πάντες»

Λόρενς: «Απογοητεύσαμε τους πάντες»

Να δώσουν χαρά στον κόσμο τους, μετά την κακή εικόνα απέναντι στον Ολυμπιακό θέλουν οι παίκτες του ΠΑΟΚ στο ντέρμπι με τον Άρη, όπως τόνισε ο Λίαμ Λόρενς.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της NOVA

«Υπάρχει μια φρεσκάδα στην ομάδα, όλοι όσοι είχαν υποχρεώσεις με την εθνική τους ομάδα έχουν επιστρέψει, κάποιοι χαρούμενοι, κάποιοι άλλοι όχι και τόσο, όπως ο Λάζαρ (σ.σ. χαμογελά) αλλά οι Ελληνες διεθνείς εμφανίζονται ορεξάτοι κι οι προπονήσεις των δυο τελευταίων ημερών ήταν καλές, συνεπώς όλα είναι καλά».

-Η άποψή σου για την πλέον κακή κι αναποτελεσματική εμφάνιση του φετινού ΠΑΟΚ έπειτα από τόσες ημέρες;

«Δε γνωρίζω . ξέρεις ήταν μάλλον δεν ήταν αρκετά καλή. Εγώ, όσοι αγωνίστηκαν, όσοι δεν αγωνίστηκαν, όλοι γνωρίζουν πως δεν ήταν αρκετά καλή. Οι φίλαθλοί μας απογοητεύτηκαν. Ηταν μια απογοήτευση γι' αυτούς αλλά και για τον ιδιοκτήτη της ομάδας. Απογοητεύσαμε τους πάντες, τους εαυτούς μας, τον ιδιοκτήτη. Σκοπός μας πλέον κοιτώντας τον επόμενο αγώνα είναι ν' αποκαταστήσουμε την τάξη και να βάλουμε τα πράγματα στο σωστό τους μέγεθος κι ελπίζουμε να μπορέσουμε να δώσουμε μια ευκαιρία στον κόσμο μας να πανηγυρίσει».

-Γνωρίζεις ήδη τί σημαίνει ένας αγώνας ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Αρη. Ποιες είναι οι σκέψεις σου σχετικά;

«Νομίζω ότι θα γίνει ένα καλό παιχνίδι, είναι ένα μεγάλο παιχνίδι. Εχω παίξει σε πολλούς τέτοιους αγώνες, παιχνίδια - ντέρμπι. Ξέρω πως όλοι λένε πως τα Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ είναι ντέρμπι αλλά αυτό είναι ένα ακόμη ντέρμπι. Είναι ένα μεγάλο παιχνίδι για εμάς, πρέπει να 'πολεμήσουμε', πρέπει να παίξουμε καλά, αγωνιζόμαστε στην Τούμπα και πρέπει να κερδίσουμε».

-Ως Ευρωπαίος, με ότι έχει τα καταφέρει τα τελευταία χρόνια η Εθνική Ελλάδας, θα ήθελες να μοιραστείς μαζί μας το πώς τη βλέπει και την αντιμετωπίζει κάποιος εκτός συνόρων;

«Ναι, νομίζω πως - ξέρετε - ορισμένες ομάδες, υπάρχουν οι θεωρητικά μεγάλες δυνάμεις όπως η Αγγλία, η Ισπανία, η Γαλλία, η Γερμανία, η Ολλανδία. Ορισμένες όμως τις ξεχνάμε, όπως η Ελλάδα κι αυτό νομίζω πως είναι λάθος. Επειδή δρουν αθόρυβα, αναρριχώνται διαρκώς και πετυχαίνουν στόχους και καλά πράγματα. Τώρα προκρίθηκαν στην τελική φάση και θα ταξιδέψουν στη Βραζιλία κι είμαι χαρούμενος για την Ελλάδα και τους φιλάθλους της».