«Θέλω επιστροφή στην ΑΕΚ!»

Θάνος Σαρρής
«Θέλω επιστροφή στην ΑΕΚ!»

bet365

Ο Χουάν Κάλα μίλησε στο gazzetta.gr για το μέλλον του και ξεκαθάρισε ότι η προοπτική της ΑΕΚ θα τον ενδιέφερε πολύ, παρότι η ομάδα του χρόνου δεν θα παίζει στη Σούπερ Λιγκ!

Το όνομα του Ισπανού αμυντικού, ο οποίος έπαιξε στην Ένωση για μια σεζόν δανεικός από τη Σεβίλλη, έχει επανέλθει στο προσκήνιο. Οι πληροφορίες θέλουν την ΑΕΚ να κάνει κίνηση για την απόκτησή του ενόψει του καλοκαιριού, όταν και μένει ελεύθερος από τους Ανδαλουσιανούς, αφού ο Τραϊανός Δέλλας τον εκτιμά πολύ ενώ και ο ίδιος έχει ξεχωριστή σχέση με τον δικέφαλο, παρότι δεν έμεινε για πολύ καιρό.

Οι πληροφορίες από τη χώρα του αναφέρουν ότι ομάδες από τη Γερμανία και την Τουρκία τον έχουν στο στόχαστρο, γεγονός που αυτομάτως κάνει το έργο της ΑΕΚ δυσκολότερο. Τα ρεπορτάζ τονίζουν ότι και από τις πρώτες διερευνητικές επαφές που έχουν γίνει, οι απαιτήσεις τουείναι αρκετά υψηλές για τα δεδομένα της Football League.

Το gazzetta.gr επικοινώνησε με τον 23χρονο αμυντικό, ο οποίος δεν έκρυψε την επιθυμία του να επιστρέψει στην Ένωση: «Από την ΑΕΚ δεν μου έχει μιλήσει κανείς για το ενδεχόμενο επιστροφής μου. Θα ήμουν πολύ χαρούμενος να γυρίσω, ωστόσο πρέπει να μου δείξουν ότι με θέλουν πραγματικά», τόνισε ο παίκτης, ο οποίος διατηρεί φιλικές σχέσεις με τον Κορδέρο, γεγονός που επίσης παίζει το ρόλο του! Όσον αφορά το ότι η Ένωση πλέον παίζει Γ' Εθνική και του χρόνου αναμένεται να παίζει στη Football League, δεν φαίνεται να τον απασχολεί ιδιαίτερα!

«Δεν με ενδιαφέρει η κατηγορία στην οποία παίζει η ΑΕΚ, αλλά, πάντα, αυτό που κοιτάω είναι να αναγνωρίζουν την αξία μου και να με θέλουν πραγματικά. Αν μου το δείξουν, τότε΄ολα καλά». Όσον αφορά για το μέλλον του και κάποιες φήμες που αναφέρουν ότι μπορεί να μείνει ελεύθερος από τον Ιανουάριο, αναφέρει: «Το πιθανότερο είναι να αποχωρήσει από εδώ το καλοκαίρι. Για τον Ιανουάριο ακόμα δεν το έχω σκεφτεί», τόνισε, χωρίς να σχολιάσει τα περί ενδιαφέροντος άλλων ομάδων για την απόκτησή του....

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα