Τα λέει με Μιλίνκοβιτς ο Ηλιάδης

Τα λέει με Μιλίνκοβιτς ο Ηλιάδης

Gazzetta team
Τα λέει με Μιλίνκοβιτς ο Ηλιάδης

bet365

Ο προπονητής του Άρη θα συναντηθεί με τον πρόεδρο, για μια εφ' όλης της ύλης συζήτηση που αφορά την ομάδα.

Οι άνθρωποι της ΠΑΕ είναι προβληματισμένη από την εικόνα της ομάδας και τη νέα ήττα, αυτή τη φορά από τον Παναθηναϊκό και ο Ηλιάδης θα ζητήσει από τον Σέρβο τεχνικό εξηγήσεις για το αγωνιστικό πρόσωπο του Άρη.

Από την πλευρά του, ο Μιλίνκοβιτς αναμένεται να κάνει τις δικές του εισηγήσεις για το ρόστερ και τους τομείς που χρειάζεται ενίσχυση η ομάδα, ενώ ο πρόεδρος αναμένεται να του δώσει το ελεύθερο να «κόψει» όσους θεωρεί ότι δεν μπορούν να βοηθήσουν.

Ο 45χρονος προπονητής γνωρίζει καλά ότι δεν μπορεί να περιμένει πολλά από τη μεταγραφική περίοδο, ωστόσο θα κάνει τις προτάσεις του και θα ενημερωθεί από τον Ηλιάδη για τις κινήσει που μπορούν να γίνουν.

Ενδιαφέρον έχει το θέμα του Ίμπε, ο οποίος σε καμία περίπτωση δεν έχει προσφέρει τα αναμενόμενα. Αν ο Μιλίνκοβιτς προτείνει να αποχωρήσει, θα αναζητηθεί τρόπος για να του λυθεί το συμβόλαιο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα