Ετοιμάζεται ο Τσιώλης

Gazzetta team
Ετοιμάζεται ο Τσιώλης

bet365

Ο Σάκης Τσιώλης είναι έτοιμος να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του ΠΑΣ Γιάννινα και στο σημερινό ραντεβού μεταξύ των δύο πλευρών αναμένεται να επέλθει και η συμφωνία.

Το αρχικό πρόβλημα ήταν το οικονομικό, αλλά όπως φαίνεται έχει βρεθεί σημείο επαφής με τον Γιώργο Χριστοβασίλη να εντυπωσιάζεται από τα λεγόμενα του Καρδιτσιώτη τεχνικού. Μάλιστα, όπως αναφέρει η Sportday ο Τσιώλης αναφέρθηκε με κολακευτικά λόγια για το ρόστερ της ομάδας τονίζοντας ότι ο ΠΑΣ μπορεί να μπει στην πρώτη πεντάδα και να βγει στην Ευρώπη.

«Παίκτες σαν τον Ντε Βινσέντι, τον Τσάβες και τον Ιλιτς δεν υπάρχουν σε καμία άλλη ομάδα. Αν δεν βάλει ο ΠΑΣ στόχο την πρώτη πεντάδα, με το υλικό που διαθέτει, τότε ποιος θα το κάνει; Γνωρίζω πολύ καλά το ρόστερ, έχω απόλυτη εμπιστοσύνη και ίσως να μη χρειαστούν καν μεταγραφές τον Ιανουάριο», τόνισε χαρακτηριστικά ο πρώην προπονητής του Αστέρα Τρίπολης.

Το ευχάριστο είναι ότι ο Τσιώλης απολαμβάνει την καθολική αποδοχή των οπαδών του ΠΑΣ οι οποίοι θεωρούν ότι είναι ο κατάλληλος άνθρωπος για να οδηγήσει ξανά την ομάδα σε επιτυχίες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα