Υπέρανω όλων η... πρόκριση!

Υπέρανω όλων η... πρόκριση!

Νίκος Αθανασίου
Υπέρανω όλων η... πρόκριση!

bet365

Ο Γιάννης Αναστασίου προσπαθεί να κάνει... πλύση εγκεφάλου στους παίκτες του ενόψει Εργοτέλη, βάζοντας στην άκρη το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Η πρώτη επικίνδυνη αποστολή στο Ηράκλειο πέρασε. Με απόλυτη επιτυχία, καθώς ο Παναθηναϊκός κατάφερε να φύγει με το «διπλό» και να επιστρέψει στις νίκες μετά από δύο συνεχόμενο αρνητικά αποτελέσματα. Ο κόσμος μπορεί να περιμένει σαν... τρελός το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό το Σάββατο στη Λεωφόρο αλλά ο Γιάννης Αναστασίου προσπαθεί να κρατήσει την ομάδα του στη... γη και να χτυπάει καθημερινά «καμπανάκια» ενόψει της ρεβάνς με τον Εργοτέλη την Τετάρτη.

Ο «Ολλανδός» ήταν ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα του πρωταθλήματος, κάτι που φρόντισε να κάνει γνωστό και στους παίκτες του. Από κει και πέρα, όμως, τους ζητά συστηματικά να μην σκέφτονται ούτε λεπτό τον Ολυμπιακό, καθώς η πρόκριση και η πορεία μέχρι τον τελικό του Κυπέλλου, εκτός από εφικτό στόχο αποτελεί και υποχρέωση.

«Ξεχάστε τι έγινε το Σάββατο και το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Την Τετάρτη παίζουμε έναν στόχο και πρέπει να είμαστε σοβαροί για την πρόκριση» είναι το... μήνυμα που στέλνει στα αποδυτήρια του «τριφυλλιού».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα