Τα μέτρα ασφαλείας των Περιβολίων

Κώστας Παλαιολόγος
Τα μέτρα ασφαλείας των Περιβολίων

bet365

Τα μέτρα ασφαλείας, που θα τεθούν σε εφαρμογή για τις ανάγκες της αναμέτρησης του Σαββάτου ανάμεσα στον Πλατανιά και τον Ολυμπιακό, ανακοίνωσε η κρητική ΠΑΕ την Παρασκευή.

Τα μέτρα ασφαλείας που θα ισχύσουν στην αυριανή αναμέτρηση ανάμεσα στον Πλατανιά και τον Ολυμπιακό ανακοίνωσε την Παρασκευή με κάθε επισημότητα η κρητική ΠΑΕ.

Αναλυτικά:

«Η Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων υπενθυμίζει ότι στη σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του αγώνα με τον Ολυμπιακό αποφασίστηκαν, μεταξύ άλλων, τα εξής:

Να αποκλειστεί η πρόσβαση και η είσοδος στο Γήπεδο Περιβολίων φιλάθλων που δεν διαθέτουν ονομαστικό ή σφραγισμένο από το Α.Τ. Χανίων εισιτήριο για τον εν λόγω αγώνα, καθώς επίσης και όσων βρίσκονται σε προφανή κατάσταση μέθης ή υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών.

Οι φίλαθλοι της φιλοξενούμενης ομάδας (Θύρα 4 και ένα μικρό μέρος της Θύρας 3) να μεταβούν στο Δημοτικό Γήπεδο Περιβολίων μέσω του δρόμου των Μουρνιών και να εισέλθουν σε αυτό από την είσοδο της Θύρας 4.

Οι φίλαθλοι με εισιτήριο στις Θύρες 1 και 2 καθώς και στο μεγάλο μέρος της Θύρας 3 (πλην του τμήματος που δόθηκε στη φιλοξενούμενη ομάδα) δεν επιτρέπεται να φέρουν μαζί τους διακριτικά (κασκόλ, φανέλες καθώς και πανό ή άλλα σχετικά αντικείμενα) της φιλοξενούμενης ομάδας. . Να πραγματοποιηθούν αυστηροί προέλεγχοι στους φιλάθλους σε δύο ή τρεις ζώνες περιμετρικά του Γηπέδου Περιβολίων, ώστε να αποκλειστεί η μεταφορά εντός της εγκατάστασης απαγορευμένων ή άλλων επικίνδυνων αντικειμένων, καθώς και η απομάκρυνση όσων τυχόν θα στερούνται εισιτηρίων.

Οι φίλαθλοι που θα προσέλθουν στο Γήπεδο για να παρακολουθήσουν τον αγώνα, να φέρουν μαζί τους, πέραν του εισιτηρίου που θα κατέχουν, και την αστυνομική ταυτότητα ή το διαβατήριό τους ή την άδεια διαμονής εφόσον πρόκειται για αλλοδαπούς. . Να μην επιτραπεί η είσοδος στο Γήπεδο Περιβολίων φιλάθλου φέροντα πανό ή πλακάτ με υβριστικό/προκλητικό ή αντεθνικό περιεχόμενο, σε ελληνικό ή ξενόγλωσσο κείμενο, καθώς και τα φέροντα στηρίγματα (κοντάρια)». -

 

Τελευταία Νέα