«Θα φύγουμε με... αγιοποιημένο τον Ψωμιάδη;»

Gazzetta team
«Θα φύγουμε με... αγιοποιημένο τον Ψωμιάδη;»

bet365

Ο Κώστας Βαξεβάνης συνέχισε την κατάθεσή του για την υπόθεση των στημένων αγώνων, με τους τόνους να ανεβαίνουν ακόμα μια φορά.

Ο δημοσιογράφος, ο οποίος κλήθηκε να συνεχίσει την κατάθεσή του που είχε διακοπεί την Πέμπτη λόγω της έντασης που δημιουργήθηκε, αναφέρθηκε σε κάποια ηχητικά ντοκουμέντα που είχαν παρουσιαστεί στην εκπομπή του, με τους δικηγόρους του Ψωμιάδη να αντιδρούν και τον ίδιο να κάνει λόγο για αγιοποίηση!

«Άλλοι μάρτυρες κάνουν αξιολογικές κρίσεις, ότι ο Ψωμιάδης είναι καλό παιδί και τα λοιπά. Εμείς δεν κάνουμε αξιολογικές κρίσεις, αναφερόμαστε σε γεγονότα που ουδέποτε αμφισβητήθηκαν. Στη μετοχική σύνθεση των εταιριών του δεν εμφανίζεται πουθενά.

Όμως φαίνεται ως ο ιδιοκτήτης σε όλες αυτές. Έχει τη συμπεριφορά ανθρώπου που σχετίζεται με τις επιχειρήσεις αυτές. Στην Καβάλα εμφανιζόταν ο Ψωμιάδης την ώρα που είχε μηδενικά εισοδήματα και κυκλοφορούσε με πούρα, χρυσά δαχτυλίδια, χρυσά ρολόγια κι έχει και τους κορυφαίους δικηγόρους. Ουδέποτε έχει διαψεύσει ότι έχει σχέση με τις εταιρίες αυτές και στην Καβάλα εμφάνιζε την εικόνα του προέδρου της ΠΑΕ».

Στη συνέχεια, έγινε η αναφορά στα ηχητικά ντοκουμέντα που «έπαιξαν» στις εκπομπές του, γεγονός που προκάλεσε την έντονη αντίδραση των δικηγόρων του Ψωμιάδη, με τον Γιάννη Ηρειώτη να τονίζει: «Και για το προπατορικό αμάρτημα που φταίει η Εύα, ηθικός αυτουργός είναι ο Ψωμιάδης;»

Στη συνέχεια, ο Βαξεβάνης στράφηκε προς την έδρα και είπε: «Κυρία πρόεδρε, υπάρχει κίνδυνος να φύγουμε από εδώ με αγιοποιημένη την εικόνα του κ. Ψωμιάδη». Του ζήτησαν να μιλήσει για τα στημένα ματς και μόνο αυτά και εκείνος απάντησε: «Δεν ξέρω με ποιον τρόπο στήνονται τα παιχνίδια. Ισχύει ό,τι σας έχω πει».

Η δίκη θα συνεχιστεί την επόμενη Πέμπτη (17/10), όπου θα καταθέσει ο πρώην ποδοσφαιρικός εισαγγελέας της ΕΠΟ, Ανδρέας Φάκος.

 

Τελευταία Νέα