«Σε αναμονή του Αναστασιάδη!»

Gazzetta team
«Σε αναμονή του Αναστασιάδη!»

bet365

Ο Νίκος Καρούλιας επιβεβαίωσε ότι ο Απόλλων Σμύρνης περιμένει την απάντηση του Άγγελου Αναστασιάδη, ο οποίος αποτελεί την πρώτη επιλογή για τον πάγκο της ομάδας.

Ο Καρούλιας έχει περάσει από την «Ελφρά Ταξιαρχία» τόσο ως παίκτης, όσο και ως προπονητής και πλέον αποτελεί μέλος του Δ.Σ. Σε δηλώσεις του στον NovaΣπορ FM, μίλησε για την αποχώρηση του Αλέκου Βοσνιάδη και τη διάδοχη κατάσταση.

Την αποχώρηση του Αλέκου Βοσνιάδη από τη τεχνική ηγεσία του Απόλλωνα Σμύρνη:

«Βοήθησε πάρα πολύ την ομάδα. Ήταν αυτός που την ανέβασε μετά από 13 χρόνια στην Α΄ Εθνική. Η γνωριμία μου μαζί του με χαροποίησε. Είναι εκπληκτικός άνθρωπος και πολύ καλός προπονητής. Η εργατικότητά του, η δουλειά του και η τακτική του με εντυπωσίασαν. Η απειρία που είχε από την Σούπερ Λίγκα του στοίχισε. Είναι δύσκολο για έναν προπονητή να αντέξει καιρό σε έναν πάγκο. Δεν μπόρεσε και λόγω ατυχίας να βγάλει αυτά που έπρεπε από τους παίκτες που έχει η ομάδα. Δεν παίξαμε καλό ποδόσφαιρο».

-τον μεταγραφικό σχεδιασμό και το αν έχουν αποδώσει οι παίκτες που αποκτήθηκαν το καλοκαίρι:

«Οι παίκτες κρίνονται συνεχώς. Με την καθημερινή τους δουλειά και απόδοση κάθε Κυριακή. Αυτοί που έχουμε εμείς και εμπιστευόμαστε απόλυτα, δεν έχουν δώσει ακόμα αυτά που μπορούν. Και αυτό είναι το μοναδικό ψεγάδι στον Αλέκο Βοσνιάδη. Θα μπορούσαμε να πάρουμε δύο-τρείς καλύτερους παίκτες, ιδιαίτερα στην άμυνα που παρουσιάζεται το μεγαλύτερο πρόβλημα. Έχουμε μπροστά μας όμως ένα διάστημα και μπορούμε να διορθώσουμε τα πράγματα. Η ομάδα χρειαζόταν μία ανασύνταξη για να βγάλει τον καλό της εαυτό. Μακάρι ο καινούργιος προπονητής που θα έρθει να το εκμεταλλευτεί. Είμαι σίγουρος ότι η ομάδα θα ανακάμψει. Δεν υπάρχει λόγος πανικού. Χρειάζεται ηρεμία και τα αποτελέσματα θα έρθουν».

Της επαφές της ΠΑΕ με τον Άγγελο Αναστασιάδη:

«Είμαστε σε συζητήσεις μαζί του και περιμένουμε. Είναι η πρώτη μας επιλογή. Αν δεν καρποφορήσει θα δούμε για κάποιον άλλο. Είμαστε στην αναμονή της απάντησής του. Θεωρούμε πως αυτή την εποχή χρειάζεται Έλληνας προπονητής που ξέρει την πραγματικότητα. Έστω και έναν μήνα προσαρμογής να χρειαστεί ένας ξένος, μπορεί να είναι καταδικαστικός για την ομάδα. Δεν αποκλείεται να είναι μη Έλληνας αν έχει εργαστεί στην χώρα μας στο παρελθόν».

Το ποια ομάδα τον έχει εντυπωσιάσει θετικά και ποιά αρνητικά:

«Με εκπλήσσει όπως και τα προηγούμενα χρόνια και την έχω σαν πρότυπο, ο Εργοτέλης. Είναι μία ομάδα που έχει λίγο κόσμο, είναι στη σκιά του ΟΦΗ, αλλά δουλεύει σωστά και αυτό αποτελεί έκπληξη. Με Ακαδημίες, δουλειά και σχεδιασμό. Χωρίς πολλά λεφτά και φαμφάρες. Υποβιβάστηκε και επανήλθε άμεσα και αυτό δείχνει πολλά. Είναι το πιο υγιές κομμάτι του ελληνικού ποδοσφαίρου. Παρά τον θάνατο του μεγάλου του προέδρου του κ. Παπουτσάκη στάθηκε “όρθιος”. Ένας τέτοιος πρόεδρος είναι και του Απόλλωνα Σμύρνης ο κ. Βελής, που είναι φερέγγυος και έχει όραμα για το ποδόσφαιρο. Για δυσάρεστη έκπληξη του πρωταθλήματος δεν μπορούμε ακόμα να μιλήσουμε γιατί είναι νωρίς».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα