Φουστέρ:«Ψηλά στο Champions League»

Πολύδωρος Παπαδόπουλος
Μήνυμα για υψηλές πτήσεις στο φετινό Champions League έστειλε ο Νταβίντ Φουστέρ. Ενθουσιασμένος ο Ισπανός με Ρομπέρτο, Σαβιόλα και Ολυμπιακό!

Ενθουσιασμένος με τη φετινή ομάδα του Ολυμπιακού ο Νταβίντ Φουστέρ μίλησε για το ρόστερ, τις φιλοδοξίες στο Champions League, αλλά και τη Μπενφίκα. Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ιστοσελίδα «lusofans» μίλησε

Για την παρουσία του στον Ολυμπιακό: «Αυτή είναι η τέταρτη σεζόν στον Ολυμπιακό. Η φυσική μου θέση είναι μέσος ή δεύτερος επιθετικός, αν και τώρα παίζω στα άκρα. Φέτος έχουμε δημιουργήσει μια ανταγωνιστική ομάδα. Ρομπέρτο και Σαβιόλα ήρθαν στην ομάδα και θα μας βοηθήσουν πολύ... Το ελληνικό ποδόσφαιρο χτυπήθηκε λίγο από την σοβαρή κρίση που πλήττει τη χώρα, αλλά η ατμόσφαιρα στα γήπεδα και ειδικά στο Καραϊσκάκη είναι θεαματική. Είμαι πολύ χαρούμενος στον Ολυμπιακό, γιατί είναι μια μεγάλη ομάδα και επειδή αισθάνομαι τον σεβασμό που μου δείχνουν».

Για τις φιλοδοξίες στο Champions League «Είναι ακόμα ένα μεγάλο ευρωπαϊκό ματς στο οποίο έχω την τύχη να παίζω. Είναι η πρώτη φορά που θα αντιμετωπίσω τη Μπενφίκα και θα επισκεφθώ την Λισαβόνα. Θα είναι πολύ δύσκολο ματς, αλλά θέλουμε τους βαθμούς, είμαστε ενθουσιασμένοι για να κάνουμε πολύ καλό παιχνίδι και να έρθει η νίκη. Εχουμε μεγάλες φιλοδοξίες για το φετινό Τσάμπιονς Λιγκ»

Για τη Μπενφίκα: «Η Μπενφίκα είναι από τους κορυφαίους συλλόγους στην Πορτογάλια και έχει πετύχει πολλά στην Ευρώπη. Εχει έμπειρους παίκτες όπως οι Λουϊζάο, Γκαράι, ο Μάτιτς στο κέντρο, αλλά και ένας μεγάλος σκόρερ, ο Καρντόσο. Αυτόν που ξέρω καλύτερα είναι ένας πρώην συμπαίκτης μου, ο Φέισα. Πολύ καλός αμυντικός μέσος, με μεγάλη ικανότητα στο ανασταλτικό και το δημιουργικό ματς. Θα βοηθήσει πολύ τη Μπενφίκα».

Ο Φουστέρ έστειλε και το δικό του μήνυμα, ο κόσμος να βλέπει μπάλα και να απολαμβάνει το παιχνίδι, τονίζοντας παράλληλα πως ο σεβασμός πρέπει να είναι ο κινητήρας του ποδοσφαίρου.