Ομάδα καταγωγής με τίτλους ο Παναθηναϊκός

Αποδυτηριάκιας
Κόντρα στον ΠΑΟΚ έφερε τούμπα τη δημόσια εικόνα του, γράφει ο Αποδυτηριάκιας

Ο Παναθηναϊκός του χρωστάω. Χρειάζεται να έχει πολύ γερά νεύρα για να καθαρίσει κάποιος όταν βρίσκεται σε τέτοιο εχθρικό φεγγάρι, όπως ο Παναθηναϊκός. Μία ομάδα που χρωστάει. Λεφτά, πολλά λεφτά, και το πιο χοντρό ζόρι, το πιο δύσκολο χρωστούμενο να δείξει σ’όλους ότι συνεχίζει να’ναι πράγματι Παναθηναϊκός.


Η εμφάνιση στην Τούμπα ήταν ό,τι καλύτερο. Απέναντι σ’έναν αντίπαλο που έπαιζε στο γήπεδό του, που έχει σηκώσει νταηλίκι τον πήχυ, ο Παναθηναϊκός έκλεψε την παράσταση. Αυτός ο εκτός πρωταθληματικού τόξου παρουσιάστηκε κόντρα στον ΠΑΟΚ σαν Παναθηναϊκός. Όχι η ομάδα με βαρύτατα χρέη, όχι εκείνη με φτηνότερο ρόστερ.

Μιλάμε ποδοσφαιρικά, δηλαδή όχι οπαδικά. Πιο σημαντική από τη νίκη ήταν η αγωνιστική παρουσία του Παναθηναϊκού στην Τούμπα. Απεκατέστησε, έφερε τούμπα την δημόσια εικόνα του, όπως έχει καταγραφεί τους τελευταίους μήνες.

Προχθές Κυριακή ο Παναθηναϊκός ήταν η ομάδα καταγωγής με τίτλους ευγενείας και αξίας, ενώ ο ΠΑΟΚ, ο νικητής του ντέρμπυ, σα να τον είχε κτυπήσει ναυτία από το φόβο της πράσινης φανέλλας.

ΟΥΕΦΑ και ΕΠΟ την έχουν στημένη στον Παναθηναϊκό, γράφει ο apodytiriakias.gr