Ομάδα καταγωγής με τίτλους ο Παναθηναϊκός

Αποδυτηριάκιας Αποδυτηριάκιας
Ομάδα καταγωγής με τίτλους ο Παναθηναϊκός

bet365

Κόντρα στον ΠΑΟΚ έφερε τούμπα τη δημόσια εικόνα του, γράφει ο Αποδυτηριάκιας

Ο Παναθηναϊκός του χρωστάω. Χρειάζεται να έχει πολύ γερά νεύρα για να καθαρίσει κάποιος όταν βρίσκεται σε τέτοιο εχθρικό φεγγάρι, όπως ο Παναθηναϊκός. Μία ομάδα που χρωστάει. Λεφτά, πολλά λεφτά, και το πιο χοντρό ζόρι, το πιο δύσκολο χρωστούμενο να δείξει σ’όλους ότι συνεχίζει να’ναι πράγματι Παναθηναϊκός.


Η εμφάνιση στην Τούμπα ήταν ό,τι καλύτερο. Απέναντι σ’έναν αντίπαλο που έπαιζε στο γήπεδό του, που έχει σηκώσει νταηλίκι τον πήχυ, ο Παναθηναϊκός έκλεψε την παράσταση. Αυτός ο εκτός πρωταθληματικού τόξου παρουσιάστηκε κόντρα στον ΠΑΟΚ σαν Παναθηναϊκός. Όχι η ομάδα με βαρύτατα χρέη, όχι εκείνη με φτηνότερο ρόστερ.

Μιλάμε ποδοσφαιρικά, δηλαδή όχι οπαδικά. Πιο σημαντική από τη νίκη ήταν η αγωνιστική παρουσία του Παναθηναϊκού στην Τούμπα. Απεκατέστησε, έφερε τούμπα την δημόσια εικόνα του, όπως έχει καταγραφεί τους τελευταίους μήνες.

Προχθές Κυριακή ο Παναθηναϊκός ήταν η ομάδα καταγωγής με τίτλους ευγενείας και αξίας, ενώ ο ΠΑΟΚ, ο νικητής του ντέρμπυ, σα να τον είχε κτυπήσει ναυτία από το φόβο της πράσινης φανέλλας.

ΟΥΕΦΑ και ΕΠΟ την έχουν στημένη στον Παναθηναϊκό, γράφει ο apodytiriakias.gr

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Αποδυτηριάκιας
Αποδυτηριάκιας