Ετό: «Μισούσα τον Μουρίνιο»

Ετό: «Μισούσα τον Μουρίνιο»

Θοδωρής Βασίλης
Ετό: «Μισούσα τον Μουρίνιο»
Ο Σάμουελ Ετό θα έχει ξανά τον Ζοσέ Μουρίνιο προπονητή, στην Τσέλσι αυτή την φορά. Ο ίδιος αποκάλυψε ότι μισούσε τον Πορτογάλο πριν συνεργαστούν στην Ίντερ.

Ο Καμερουνέζος είχε την χειρότερη άποψη για τον Μουρίνιο από την εποχή που ο ένας αγωνιζόταν στην Μπαρτσελόνα και ο άλλος ήταν προπονητής στην Τσέλσι.

«Πριν συναντηθούμε στην Ίντερ, δεν γνώριζε ο ένας τον άλλον, οπότε η σχέση μας ήταν έντονη. Μάλιστα, κάποια στιγμή είχα πει ότι δεν θα αγωνιστώ ποτέ σε σύλλογο που είναι ο Ζοσέ προπονητής», ανέφερε αρχικά ο Ετό ο οποίος πρόσθεσε στη συνέχεια:

«Ο Θεός όμως ξέρει καλύτερα. Ήθελε να μου δείξει πόσο λάθος έκανα και τώρα ο Ζοσέ είναι φίλος και τώρα είναι ξανά ο προπονητής μου». Ετό και Μουρίνιο συνεργάστηκαν με απόλυτη επιτυχία στην Ίντερ και τώρα οι δύο άνδρες ξαναβρίσκονται στο Λονδίνο και την Τσέλσι.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα