Παίκτης της Τζένοα ο Φετφατζίδης!

Δημήτρης Τομαράς
Παίκτης της Τζένοα ο Φετφατζίδης!

bet365

Το deal Τζένοα-Ολυμπιακού για τον Γιάννη Φετφατζίδη ολοκληρώθηκε και ο διεθνής μέσος ετοιμάζει βαλίτσες για Γένοβα. Επίσημη ανακοίνωση από τον Ολυμπιακό και την ιταλική ομάδα.

Πρώτη την ανακοίνωση η Τζένοα

Αργά το βράδυ της Δευτέρας η Τζένοα επισημοποίησε την απόκτηση του Γιάννη Φετφατζίδη. Η ανακοίνωση από τους Ιταλούς ήταν λιτή και ανέφερε μόνο πως απέκτησαν από τον Ολυμπιακό τον Έλληνα διεθνή παίκτη που ανοίγει έτσι ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα του.

Τι γνωστοποίησε ο Ολυμπιακός

Λίγα λεπτά μετά την Τζένοα οι Πειραιώτες ανακοίνωσαν τα εξής: «H ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή Γιάννη Φετφατζίδη στην Τζένοα. Η οικογένεια του Ολυμπιακού εύχεται στον Γιάννη Φετφατζίδη κάθε επιτυχία στην συνέχεια της καριέρας του».

Τι προηγήθηκε

Σύμφωνα με έγκυρες πηγές από την Ιταλία οι Γενοβέζοι τα είχαν βρει σε όλα με τον Ολυμπιακό νωρίτερα αποκτώντας τον Έλληνα διεθνή παίκτη ενώ πήραν και τον Καλαιό από τη Νάπολι και τον Στόιαν από την Κιέβο. Εντός της ημέρας είχε γίνει άλλωστε γνωστό πως η Τζένοα είχε κάνει νέα βελτίωση πρόταση για τον παίκτη προς τους Πειραιώτες. Θυμίζουμε πως ο ιταλικός σύλλογος είχε κάνει και άλλη προσφορά για τον διεθνή χαφ.

Η προσφορά της ήταν 4 και πλέον εκατ. ευρώ μαζί με ποσοστό μεταπώλησης (25%). Ο ίδιος ο παίκτης με βάση την ενημέρωση που προκύπτει είναι θετικός σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο και ενώ το συμβόλαιο που θα υπογράψει θα είναι είτε τριετές είτε τετραετές με απολαβές 450-500 χιλ. ευρώ τον χρόνο. Μάλιστα σύμφωνα με ορισμένες πηγές βρέθηκε στα γραφεία της πειραϊκής ΠΑΕ για τον λόγο αυτό.

Οι Ιταλοί θεωρούσαν δεδομένο το ΟΚ των Πειραιωτών αλλά και την μετακίνηση του Φετφατζίδη, που μόλις ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του με την Εθνική ομάδα αναμένεται μεταβεί στην Γένοβα για την οριστικοποίηση της μεταγραφής του. Την ίδια στιγμή πάντως στο Λιμάνι δεν επιβεβαίωναν κάτι πάνω σε αυτήν την υπόθεση.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα