Ο Σκέποβιτς στον Ολυμπιακό (vids)

Ο Σκέποβιτς στον Ολυμπιακό (vids)

Δημήτρης Τομαράς
Ο Σκέποβιτς στον Ολυμπιακό (vids)

bet365

Μεταγραφή στο... 90'. Ο Ολυμπιακός αποκτά τον διεθνή Σέρβο επιθετικό, Μάρκο Σκέποβιτς, κάνοντας ακόμα πιο ισχυρή την επίθεσή του.

Ο Μάρκο Σκέποβιτς πιάνει Λιμάνι, όπως σας μετέφερε πρώτο το Gazzetta με βάση την πληροφόρηση που υπήρχε από Σερβία. Όπως σας είχαμε τονίσει οι ίδιες πηγές υπογράμμιζαν πως ο παίκτης βρέθηκε ήδη στην Αθήνα μαζί με τον εκπρόσωπό του για να βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο με τους Πειραιώτες. Μάλιστα τονίζονταν πως ο ποδοσφαιριστής πέρασε με επιτυχία και τις ιατρικές εξετάσεις.

Λίγες ώρες αργότερα σύμφωνα με νέες πληροφορίες προέκυψε πως ο διεθνής Σέρβος φορ τα βρήκε σε όλα με τους ερυθρόλευκους για συμβόλαιο τεσσάρων ετών και πως υπεβλήθη σε ιατρικά τεστ. Το κόστος της μεταγραφής θα ξεπεράσει τα 3 εκατ. ευρώ (σ.σ. θα φτάσει τα 3,5). Ο Σκέποβιτς που είναι από το 2010 στην Παρτιζάν θα κλείσει για 4 χρόνια.

Από τον Ολυμπιακό επιβεβαίωθηκε πως ο παίκτης είναι Αθήνα και ό,τι θα υπογράψει την Δευτέρα. Ο διεθνής επιθετικός έχει απασχολήσει πάντως φέτος το καλοκαίρι ιδιαίτερα έντονα τους ερυθρόλευκους που κοίταζαν για κάποιο διάστημα αρκετούς παίκτες από την αγορά της γειτονικής χώρας.

Πρόκειται για παίκτη ύψους 1.89 μ. με συμμετοχές σε όλες τις Εθνικές της Σερβίας και από το 2012 στην ανδρών. Πριν την Παρτιζάν ο 22χρονος φορ ήταν στην Τελεόπτικ. Παρακάτω μπορείτε να δείτε και βίντεο με ορισμένα επιτεύγματά του:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα