«Περιμένω μία υπέροχη σεζόν»

«Περιμένω μία υπέροχη σεζόν»

Δημήτρης Τομαράς
«Περιμένω μία υπέροχη σεζόν»

bet365

Ο Μάικλ Ολαϊτάν σε συνέντευξή του σε τηλεοπτικό κανάλι επισήμανε πως περιμένει να έχει μία πολύ καλή σεζόν με την φανέλα του Ολυμπιακού.

Ο Ολαϊτάν μίλησε στη NOVA για:

Τη νέα χρονιά και το τι σημαίνει για εκείνον: Ναι, συνήθως αυτό συμβαίνει στο ποδόσφαιρο. Σήμερα είσαι σε κάποιο μέρος και την επόμενη ημέρα είσαι σε ένα διαφορετικό περιβάλλον. Παραμένω στο ελληνικό πρωτάθλημα. Σίγουρα θα είναι μία μεγάλη αλλαγή για εμένα, αν δούμε από πού ξεκίνησα. Τώρα είμαι σε έναν μεγάλο σύλλογο. Περιμένω να έχω μία υπέροχη σεζόν.

Τις φιλοδοξίες του: Είμαι σε ένα μεγάλο σύλλογο, με μεγάλες φιλοδοξίες. Κάθε ποδοσφαιριστής που παίζει σε έναν σύλλογο σαν τον Ολυμπιακό, σίγουρα πρέπει να έχει μεγάλες φιλοδοξίες. Οι δικές μου φιλοδοξίες είναι πολύ μεγάλες. Στην διάρκεια της σεζόν θα αυξάνονται. Και στην συνέχεια θα είμαι έτοιμος να σας τις αποκαλύψω.

Τον μεγάλο ανταγωνισμό στον σύλλογο: Σίγουρα, πριν υπογράψω το συμβόλαιό μου εδώ, γνώριζα ότι θα ήταν μία μεγάλη πρόκληση να παίξω σε μία ομάδα με καλούς παίκτες με μεγάλες εμπειρίες. Αναμφίβολα, ήμουν έτοιμος για αυτό. Δεν έχω εκπλαγεί από όσα έχω δει.

Το τι σημαίνουν για αυτόν τα καλά σχόλια του Μίτσελ: Είμαι σε ένα μεγάλο σύλλογο. Και όταν βγαίνω στον αγωνιστικό χώρο, είτε είναι φιλικό ματς είτε όχι, προσπαθώ να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό. Κάθε φορά που θα έχω την ευκαιρία να αγωνιστώ, θα δίνω τον καλύτερό μου εαυτό. Ότι έχω θα το δίνω. Θα κάνω το καλύτερο δυνατό.

Το παιχνίδι με την Καλλονή: Ειλικρινά, δεν έχω εικόνα. Τελευταία φορά που έπαιξα εναντίον της ήταν πριν από δύο χρόνια στην Football League. Έτσι, δεν έχω τώρα κάποια εικόνα.

Την σημασία της κατάκτησης της νίκης στην 1η αγωνιστικη: Φυσικά, κάθε παιχνίδι που παίζεις για το πρωτάθλημα είναι σημαντικό. Και πάντα ο στόχος είναι η νίκη. Είτε είναι το πρώτο, είτε το τελευταίο, κάθε παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό. Σίγουρα θα παίξουμε για τη νίκη.

Το μήνυμά του προς τον κόσμο: Ξέρω πως οι οπαδοί μας είναι καταπληκτικοί, γιατί έχω παίξει εναντίον του Ολυμπιακού και έχω ζήσει την ατμόσφαιρα που δημιουργούν. Αναμένω μία ωραία ατμόσφαιρα στον αγώνα με την Καλλονή.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα