«Η Σάντερλαντ δεν αγοράζει τον Μαυρία»

Δήμος Μπουλούκος
«Η Σάντερλαντ δεν αγοράζει τον Μαυρία»

bet365

Οριστικό τέλος στη μεταγραφή του Χάρη Μαυρία φέρεται να βάζει η Σάντερλαντ, σύμφωνα με δημοσίευμα του Αγγλικού Τύπου!

Μπορεί οι τελευταίες πληροφορίες να έλεγαν ότι ο 19χρονος ποδοσφαιριστής θα ταξιδέψει την Πέμπτη στην Αγγλία για να ολοκληρωθεί το deal, αλλά σύμφωνα με το δημοσίευμα της Cronicle Live, η Σάντερλαντ αποφάσισε να μην πάρει τον Μαυρία, με την απόφαση να είναι οριστική!

Στο ίδιο άρθρο αναφέρεται όλη η υπόθεση, από την πρώτη επαφή της αγγλικής ομάδας με τον Παναθηναϊκό για τη μεταγραφή έναντι τριών εκατομμυρίων ευρώ, μέχρι το «πάγωμα» της υπόθεσης πριν από λίγες ημέρες. Και τώρα, όπως τονίζεται, η εξέλιξη αυτή θα είναι η τελική και η Σάντερλαντ δεν θα πάρει τον Χάρη Μαυρία.

Μάλιστα όπως επισημαίνεται είναι η τρίτη φετινή περίπτωση για τις «Μαυρόγατες» που ενώ φαινόταν οριστική η μεταγραφή, τελικά ναυάγησε!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα