Υπέγραψε ο Θαναηλάκης στην ΑΕΚ

Υπέγραψε ο Θαναηλάκης στην ΑΕΚ

Γιώργος Τσακίρης
Υπέγραψε ο Θαναηλάκης στην ΑΕΚ

bet365

Παίκτης της ΑΕΚ είναι και με την βούλα ο Λάμπρος Θαναηλάκης. Ο νεαρός επιθετικός υπέγραψε πενατετές (1+4 χρόνια) συμβόλαιο με την Ένωση.

Παίκτης της ΑΕΚ είναι πλέον ο Λάμπρος Θαναηλάκης. Ο υψηλόσωμος επιθετικός ο οποίος προέρχεται από τις ακαδημίες του Παναθηναϊκού άρεσε στους ανθρώπους της Ένωσης κι έτσι αποφάσισαν να προχωρήσουν την περίπτωσή του προσφέροντάς του συμβόλαιο με τον παίκτη να γίνεται κάτοικος Σπάτων. Ο νεαρός επιθετικός είναι διεθνής με τις μικρές Εθνικές και ξεκινάει άμεσα προπονήσεις με τη νέα του ομάδα αφού την Πέμπτη θα βρίσκεται στο γκολφ της Γλυφάδας.

Εξετάσεις και πενταετές

Ο Λάμπρος Θαναηλάκης αφού πέρασε από τα γραφεία του δικηγόρου της ΑΕΚ Χάρη Γρηγορίου, συνοδευόμενος απο τον μάνατζέρ του, Βασίλη Τσιάρτα, υπέγραψε για 1+4 χρόνια με τον Δικέφαλο. Νωρίτερα το πρωί-όπως συμβαίνει πάντα σε αυτές τις υποθέσεις ο Θαναηλάκης επισκέφτηκε το Ιατρικό Κέντρο για τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις υπό την επίβλεψη του Λάκη Νικολάου.

Στη συνέχεια ήρθε και η ανακοίνωση εκ μέρους της ΑΕΚ:

«Η ΑΕΚ ανακοινώνει τη συμφωνία της με τον επιθετικό Λάμπρο Θαναηλάκη. Ο διεθνής με την Εθνική Νέων ταλαντούχος ποδοσφαιριστής (ημ. γεν. 17/12/1995) υπέγραψε ιδιωτικό συμφωνητικό διάρκειας 1+4 χρόνων».

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα