Συνεργασία ΠΑΟΚ-Juventus

Συνεργασία ΠΑΟΚ-Juventus

Συνεργασία ΠΑΟΚ-Juventus

bet365

Σύμφωνα με το Ιταλικό αθλητικό site goal.com ο ΠΑΟΚ έχει συνάψει συνεργασία με την Γιουβέντους ακόμα και στα τμήματα υποδομής.

Ο Δικέφαλος του Βορρά θα ενταχθεί σύμφωνα με το ρεπορτάζ στο πρότζεκτ ανάπτυξης της «Μεγάλης Κυρίας».

«Η Γιουβέντους αναπτύσσει ακόμη περισσότερο τις σχέσεις της στην Ευρώπη και σε αυτό το πλαίσιο προχώρησε σε συνεργασίες με διάφορες ομάδες ανά χώρα. Το δημοσίευμα της ιστοσελίδας «goal.com» αναλύει το μοντέλο που ακολουθεί η ιταλική ομάδα. Αρχικά, αναφέρεται στην Ουντινέζε, η οποία πρώτη εφάρμοσε αυτό το μοντέλο και ακολούθησε στη συνέχεια η Γιουβέντους.

Η ιταλική ομάδα έχει αναπτύξει συνεργασία με τον ΠΑΟΚ, εξού και η επίσκεψη των Βρύζα, Τσιστιακόφ και Γκοντσάρεβα, στο προπονητικό κέντρο της ιταλικής ομάδας. Ακόμη, οι ομάδες που συνδέονται με την Μεγάλη Κυρία είναι η Άιντραχτ Φρανκφούρτης από τη Γερμανία, η Μπρέντα από την Ολλανδία,η Αούστρια Βιέννης από την Αυστρία, η Λιρς από το Βέλγιο και η Εστορίλ από την Πορτογαλία.

Αυτή η διακλάδωση έγινε με σκοπό η Γιουβέντους να στέλνει τα ταλέντα της ώστε να παίρνουν εμπειρίες, για να ετοιμαστούν για την πρώτη ομάδα, αλλά ταυτόχρονα και να βοηθάει τις ομάδες με τις οποίες συνεργάζεται. Ενώ, μπορεί να συμβεί και το αντίθετο, δηλαδή ένα μεγάλο ταλέντο από τις ομάδες που έχει αναπτύξει σχέσεις να πάρει μεταγραφή στη «Μεγάλη Κυρία».

 

Τελευταία Νέα