Ανακουφισμένος στη Φούλαμ ο Μπόατενγκ!

Ανακουφισμένος στη Φούλαμ ο Μπόατενγκ!

Θάνος Σαρρής
gazzetta default image fallback

bet365

Ο Ντέρεκ Μπόατενγκ, ο οποίος... παράτησε στα κρύα του λουτρού τον Ολυμπιακό και υπέγραψε στη Φούλαμ, ξεκαθάρισε ότι οι Λονδρέζοι ήταν πάντα στο μυαλό του.

Ενώ στον Ολυμπιακό περίμεναν την ελευθέρας του, ο παίκτης υπέγραψε τον Μάιο στη Φούλαμ, παρότι αρχικά είχε συμφωνήσει με τους «ερυθρόλευκους». Με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας, τόνισε ότι... ένιωσε ανακουφισμένος που κατάφερε να υπογράψει στους «Κότατζερς», αφού η μεταγραφή του στη Φούλαμ του είχε γίνει κάτι σαν εμμονή!

«Είναι πολύ καλά για μένα εδώ. Ξέρω τη γλώσσα ήδη και ο κόσμος είναι πολύ καλός. Είμαι τόσο χαρούμενος. Είναι μεγάλη ανακούφιση για μένα το ότι επιτέλους βρίσκομαι εδώ. Η Φούλαμ ενδιαφέρθηκε για μένα πριν από μερικά χρόνια και αυτή είναι η τρίτη φορά που το κάνει, οπότε, ευχαριστώ το Θεό, η μεταγραφή έγινε. Ήμουν τόσο χαρούμενος την πρώτη φορά που ήρθαν για μένα, αλλά δεν προχώρησε, οπότε δεν ήξερα τι θα συμβεί. », τόνισε ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού.

Στη συνέχεια τόνισε: «Μετά τη δεύτερη φορά, δούλεψα ακόμα πιο σκληρά. Πάντα είχα τη Φούλαμ στο μυαλό μου, ήταν ο σύλλογος που ήθελα να αγωνιστώ. Μου έδειξαν πολύ αγάπη και έδειξαν εμπιστοσύνη σε εμένα. Κάλεσα την οικογένειά μου και τους είπα ότι το θέμα τελείωσε. Μπορώ να παίξω το ποδόσφαιρό μου και να το διασκεδάσω».

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα