Χαμηλό το μπάτζετ του Απόλλωνα

Χαμηλό το μπάτζετ του Απόλλωνα

Gazzetta team
Χαμηλό το μπάτζετ του Απόλλωνα

bet365

Χαμηλό θα είναι το μπάτζετ του Απόλλωνα Καλαμαριάς για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Περιμένει τη στήριξη του κόσμου η διοίκηση, μικρής διάρκειας τα συμβόλαια των παικτών.

Με χαμηλό μπάτζετ θα κινηθεί το εφετινό καλοκαίρι ο Απόλλων Καλαμαριάς σε ότι έχει να κάνει με την ενισχυσή του προκειμένου να παρουσιάσει ένα ανταγωνιστικό σύνολο στη Football League της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Ο πρόεδρος των Ποντίων Αχιλλέας Χαραλαμπίδης είχε συζητήσεις τόσο με το τεχνικό τιμ όσο και τους συνεργάτες του, με τους τελευταίους να εμφανίζονται θετικοί στο ενδεχόμενο να βοηθήσουν στην Αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου αλλά μέχρι εκεί.

Βέβαια όλα τα παραπάνω δεδομένα μπορούν να αλλάξουν σε περίπτωση που υπάρξει κάποιο ενδιαφέρον από υποψήφιο επενδυτή, κάτι που με την καταστάση που επικρατεί αυτή τη στιγμή μόνο εύκολο.

Όπως προκύπτει από τα παραπάνω η διοίκηση του συλλόγου της Καλαμαριάς είναι αναγκασμένη να ακολουθήσει πολιτική λιτότητας προκειμένου να μην αντιμετωπίσει προβλήματα κατά τη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου. Κάτι που αποτυπώνεται και από τις δηλώσεις του προέδρου της ομάδας της Θεσσαλονίκης:«Δεν υπάρχουν πολλά περιθώρια, τα χρήματα από τα έσοδα δεν είναι πάρα πολλά (σ.σ. περί τις 200.000 ευρώ). Ο προσανατολισμός μας είναι να ξεκινήσουμε με χαμηλό μπάτζετ, να δημιουργήσουμε μια καλή και νεανική ομάδα και να κάνουμε προσεκτικές κινήσεις. Περιμένουμε και από τον κόσμο να μας στηρίξει και αν προκύψει κάτι καλό μέσα στο επόμενο διάστημα, μπορεί να αλλάξουμε στρατηγική και θα πάμε για την υπέρβαση».

Σ'ότι έχει να κάνει με τα συμβόλαια όπως εφέτος έτσι και τη νέα χρονιά τα συμβόλαια των παικτών θα είναι μικρής διάρκειας κάτι το οποίο σημαίνει πως η διοίκηση θέλει να είναι συνεπής στις υποχρεώσεςι της προς τους παίκτες όπως ακριβώς γίνεται τα τελευταία χρόνια. Σ'αυτό πάντως θα παίξουν ρόλο και η οικονομική κατάσταση που επικρατεί στην κατηγορία η οποία δεν είναι και η καλύτερη δυνατή.

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα