Δεύτερο σπίτι του η Τούμπα (vids)

Δεύτερο σπίτι του η Τούμπα (vids)

bet365

Με το διπλό έφυγε ο Ατρόμητος από την Τούμπα και το gazzetta.gr σας θυμίζει την παράδοση που «χτίζει» στην έδρα του ΠΑΟΚ.

Δεύτερο σπίτι του έχει κάνει τα τελευταία χρόνια ο Ατρόμητος την Τούμπα. Οι Περιστεριώτες έχουν σημειώσει σημαντικές νίκες σε βάρος του ΠΑΟΚ μέσα στη Θεσσαλονίκη, τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στο Κύπελλο.

Τη σεζόν 2010/11 ο Ατρόμητος είχε κερδίσει για την 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος τον ΠΑΟΚ με το γκολ του Σφακιανάκη. Την επόμενη σεζόν η ομάδα του Περιστερίου απέκλεισε τον «δικέφαλο» του Βορρά στη φάση των προημιτελικών του Κυπέλλου στην παράταση.

Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ με το γκολ του Λίνο, ισοφάρισε στο 90΄ με ένα απίθανο γκολ του Φυτανίδη και στην παράταση ο Μπρίτο χάρισε την πρόκριση στην ομάδα του. Την ίδια σεζόν ήρθε και το δεύτερο χτύπημα στην Τούμπα.

Την έκτη και τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ, ο Φυτανίδης «χτύπησε» πάλι και με δικό του γκολ χάρισε τη νίκη στον Ατρόμητο αφήνοντας τον ΠΑΟΚ στην τελευταία θέση της ειδικής βαθμολογίας.

Χθες ο Ατρόμητος επανέλαβε τον περυσινό του θρίαμβο με ανατροπή στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής των πλέι οφ. Αν και βρέθηκε πίσω με το γκολ του Σαλπιγγίδη, τα δύο γκολ του Ναπολεόνι έδωσαν τη νίκη στους Περιστεριώτες και του έφεραν οδηγό στην κούρσα της βαθμολογίας και φαβορί για την πρώτη θέση που δίνει το εισιτήριο για τα προκριματικά του Champions League.

Ακολουθούν τα μεγάλα διπλά στην Τούμπα

2010/11
12η αγωνιστική
ΠΑΟΚ – Ατρόμητος 0-1 (56΄ Σφακιανάκης)

2011/12
Προημιτελικά Κυπέλλου
ΠΑΟΚ – Ατρόμητος 1-2 (29΄ Λίνο-90΄ Φυτανίδης, 91΄Μπρίτο)

2011/12
6η αγωνιστική πλέι οφ
ΠΑΟΚ – Ατρόμητος 0-1 (12΄ Φυτανίδης)

2012/13
5η αγωνιστική πλέι οφ
ΠΑΟΚ – Ατρόμητος 1-2 (33΄ Σαλπιγγίδης-46΄, 90΄ Ναπολεόνι)

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα