Πάει Μπριζ ο Βλάχος

Πάει Μπριζ ο Βλάχος

Πάει Μπριζ ο Βλάχος

bet365

Μετά τον Φουρλάνο η Μπριζ ετοιμάζεται να κάνει δικό της άλλον έναν Έλληνα ποδοσφαιριστή. Ο λόγος για τον Βαλεντίνο Βλάχο ο οποίος είναι μία ανάσα από την συμφωνία με την βελγική ομάδα.

Ο 21χρονος δεξιός μπακ βρισκόταν στο στόχαστρο του Άρναρ Γκρέταρσον-ο οποίος πλέον είναι τεχνικός διευθυντής της Μπριζ-και ο ίδιος βρίσκεται στο Βέλγιο για να ολοκληρώσει την συμφωνία. Επιθυμία της ΑΕΚ ήταν να κρατήσει τον Βλάχο, αλλά ο ίδιος δεν έδειχνε ιδιαίτερα ζεστός ώστε να παραμείνει στην ομάδα και στην Γ' Εθνική.

Έτσι, προτίμησε να δεχτεί το κάλεσμα του Γκρέταρσον ο οποίος τον γνωρίζει καλά από την κοινή τους παρουσία στην Ένωση και να συνεχίσει την καριέρα του στην Κλαμπ Μπριζ. Ο Βλάχος στο Μπριζ θα βρει άλλον έναν Έλληνα ποδοσφαιριστή τον Σπύρο Φουρλάνο ο οποίος επίσης μετακόμισε αυτό το καλοκαίρι στην ομάδα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα