Γερο-Γιοβάισα: Ατλέτικο, Λονδίνο... κυριακάτικο τραπέζι!

γεροΓιοβάισα γεροΓιοβάισα
Γερο-Γιοβάισα: Ατλέτικο, Λονδίνο... κυριακάτικο τραπέζι!

bet365

Ο γερο-Γιοβάισα δεν νήστεψε, όμως ποτέ δεν αρνείται ένα καλό Κυριακάτικο τραπέζι και γι' αυτό επανέρχεται με προτάσεις που θα... βγάλουν τα έξοδα του Πάσχα!

Καλημέρα σας φίλοι μου!

Ξέρω ξέρω, διαφορετικό Πάσχα, μηνύματα, επισκέψεις σε οικογενειακούς φίλους με «6» και τα σχετικά...

Το θέμα, όμως, πέρα από την καλή παρέα – με μέτρο και με απόλυτη προσοχή – είναι και το καλό φαγητό στο τραπέζι. Γι' αυτό τι σας έχω εγώ σήμερα Μεγάλο Σάββατο; Δυο προτάσεις που θα βοηθήσουν να... πάρετε κι ένα κρασί παραπάνω βρε αδερφέ. Κι έναν μεζέ περισσότερο!

Άλλωστε η δράση στην Ευρώπη δεν σταματάει και περιμένουμε και τους επαναληπτικούς ημιτελικούς του Champions League...

Το τελευταίο που ενδιαφέρει αυτή τη στιγμή την Ατλέτικο είναι να... γεμίσει τα δίχτυα με γκολ. Αυτό που μετράει για την ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε είναι η νίκη κι ας έρχεται με μισό – μηδέν.

Γι' αυτό και σήμερα στην έδρα της Έλτσε δεν μπορώ να πω ότι περιμένω να δω κάτι περισσότερο από Under 2,5 τέρματα στην αναμέτρηση.

Οι φιλοξενούμενοι, άλλωστε, δεν δέχθηκαν τέρμα από την Έλτσε στα τρία από τα τέσσερα τελευταία μεταξύ τους ματς...

Στο Λονδίνο η Τσέλσι με τη φόρα που πήρε από τον πολύ θετικό πρώτο ημιτελικό με τη Ρεάλ Μαδρίτης στο «Αλφρέδο Ντι Στέφανο», δύσκολα θα πέσει σε κάποια παγίδα στο ματς απέναντι στη Φούλαμ.

Ευκαιρία θα είναι για το σύνολο του Τούχελ να ξεπεράσει ένα εμπόδιο που στη θεωρία φαντάζει πολύ εύκολο και να μην χάσει την απόλυτη συγκέντρωση στο στόχο της πρόκρισης στον τελικό του Champions League.

Καμία εμπιστοσύνη στο σκοράρισμα της Φούλαμ, με ικανοποιεί ο άσος με συνδυασμό Over 1,5 τέρμα...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

γεροΓιοβάισα
γεροΓιοβάισα